ANABELA NAPUŠTA ANDREJA?! Denserka podnela papire za RAZVOD BRAKA! Ne prašta NASILJE
Foto: Damir Dervišagić

Epilog na SUDu

ANABELA NAPUŠTA ANDREJA?! Denserka podnela papire za RAZVOD BRAKA! Ne prašta NASILJE

Rijaliti -

Drama u odnosima supružnika Anabele i Andreja Atijasa dobija sudski epilog.

Ceo postupak, sudeći prema izvorima, prlazi u nadležnost advokara i suda, jer supružnici ne mogu da prebrode nepremostive razlike u braku, prenosi Svet.

Nakon burnog perioda u zajedničkom život, priča o navodnom prebijanju, Anabela Atijas je odlučila da stavi tačku na brak sa Andrejom Atijasom.

Ona je danas započela brakorazvodnu parnicu. Posle pet godina života u braku, Anabela iza sebe ostavlja bračni život sa Atijasom, a iz braka sa njim dobila je ćerku Blankicu.

foto: Vladimir Šporčić

Kada ju je navodno Atijas tog 11. septembra udario i izvređao srušio joj se svet i već narednog jutra rešila je da mu okrene leđa.

Međutim, ostala je pribrana, iako želi da život nastave idući svako svojim putem. Ona navodno zbog deteta nije želela da krivično goni Andreja.

– Zbog male Blankice Anabela će i posle razvoda ostati u kontaktu sa Andrejom, a ljubavne emocije je potisnula jer nije spremna na agoniju kakvu joj on priređuje svojim čestim pijanstvima. Njoj je život dovoljno haotičan i bez njega tako da nema snage za njegova stalna pravdanja i obećanja koja ne ispuni – otkriva Anabelin blizak prijatelj.

Anabela je uz Andreja imala dosta lepih trenutaka, ali mu ovo nije mogla oprostiti, a koliko joj je teško zna samo par ljudi iz njenog bliskog okruženja. Najveća podrška joj je bivši muž Gagi koji joj dosta pomaže.

Atijas prvo nije priznao nasilje, a onda je navodno nakon priznanja molio Anabelu da mu optosti i hvali je na sva usta.

"Anabela je najbolji čovek, najbolja majka, najbolja supruga, najbolji prijatelj pa i najbolja ljubavnica", izjavio je Andrej.

Još na početku veze o Atijasu su kružile loše priče iz njegove rodne Bosne, jer je njegova bivša ljubav i žena njegovog sina Jasmina Skender tvrdila da on konzumira narkotike što je Luna i potvrdila u predhodnom rijalitiju.

Da situacija bude još komplikovanija, Anabelu pored bračnih potresaju i finansijski problemi. Retko nastupa a njenom psihofizičkom stanju doprinosi i činjenica da je njena starija ćerka Anabela u rijalitiju “Zadruga”.

Pre nekoliko dana Anabela je navodno otkazala i Lunin iznajmljeni stan u luksuznom delu Beograda.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Svat/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track