KADA JE BENJA IZABELU NAVUKAO NA KRILO, MAJKA JE OSTALA BEZ TEKSTA: On je najveći zavodnik, a ona mu i pored svega, NE MOŽE odoleti! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy

Nije se nadala šta će se desiti

KADA JE BENJA IZABELU NAVUKAO NA KRILO, MAJKA JE OSTALA BEZ TEKSTA: On je najveći zavodnik, a ona mu i pored svega, NE MOŽE odoleti! (FOTO)

Rijaliti -

Nakon burne noći koju je priredio svojoj ekipi iz rijalitija sedme sage "Parovi", Benjamin Spahović nastavlja da intrigira.

Naime, Izabela Alijoski, pre samo nedelju dana upustila se u ljubavnu romansu sa MMA borcem, ali par dana nakon toga su raskinuli, pa su tokom raskida počastili jedno drugo najgorim uvredama.

Međutim, sada se situacija i više nego promenila. Prišao joj je sa leđa, nije znala da je tu, izjavila je:

"A ovaj Benjamin, on je sve zaboravio", potom je stao pored nje ne bi li joj dao do znanja da je čuo, a zatim seo.

foto: Pritnscreen Happy

Pošto mu mesto nije dalo mira, on je ustao i svojom snagom podigao Bels i stavio kod sebe u krilo. Njoj su u dnevnj sobi pravili društvu mama Slađa, kao i nova takmičarka Jovana Šmizla, ali Benja nije pravio razliku to što je njena mama tu, svejedno želeo je da mu sedi na nogama.

foto: Printscreen Happy

"Ja sam vam ovde veliki problem", kroz osmeh prokomentarisala je Slađa, želeći da se našali na situaciju koja ih je zatekla, da svoju ćerku gleda dok sedi bivšem dečku ponovo na međunožju.

Da li je ovo nagoveštaj za neko pomirenje, ostaje da vidimo.

Kurir.rs, Happy / Foto: Printscreen Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track