URNEBESNO! VLADIMIR SKINUO KRISTIJANA KAKO PRIČA O STANIJI: A kada je starletu nazvao KUCOM POTRČKOM smehu nije bilo kraja! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Dragana Udovičić

maestralnO

URNEBESNO! VLADIMIR SKINUO KRISTIJANA KAKO PRIČA O STANIJI: A kada je starletu nazvao KUCOM POTRČKOM smehu nije bilo kraja! (FOTO)

Rijaliti -

Glumac Vladimir Kovačević poznat je po svojim opasnim imitacijama, pa je oponašao Kristijana Golubovića, aludirajući na njegovu raniju priču sa Stanijom Dobrojević.

Naime, kako je trenutno najaktuelnija ljubavna priča "Zadruge 2" priča starlete Stanije, Vladimir je podsetio kako je izgledala njena bivša priča iz "Farme" sa tadašnjim ukućaninom Kristijanom Golubovićem:

foto: Printscreen Tv Prva

"Da hiljade i hiljade sklekova. Sve to što je ona pričala o meni, to su njene priče mimo mene, jer je ona sve to iskontruisala sa tim nekim svojim oboljenjima u glavi, a ja pošto sam čovek od integriteta, ne želim da dozvolim to".

foto: Filip Plavčić

Vladimir je "skinuo" Kristijana u originalu, i glasom i pričom u emisiji kod Ivana Ivanovića, pa je nastavio da priča o Staniji:

"Ja kada sam bio sa njom u rijalitiju, ona je bila tu uz mene, kao neki "kuca potrčko" i ona se sad kao tu nešto meni gu*i. I ja tu kao nešto nju uvodim u svoj život misleći da će ona biti deo njega. E sad, ona mene tu zapravo koristi. Ja sam nju hteo da nacrtam u jednom od svojih radova, ali ona je prema meni ispala više nego nekorektna.

foto: Printscreen Tv Prva

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track