GOSPODIN BI DA SEDI U VIP LOŽI: Kale OČITAO LEKCIJU svima za pamćenje! Evo šta je imao da kaže o NAVIJAČIMA i FUDBALU! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy tv

ućutkao uh

GOSPODIN BI DA SEDI U VIP LOŽI: Kale OČITAO LEKCIJU svima za pamćenje! Evo šta je imao da kaže o NAVIJAČIMA i FUDBALU! (FOTO)

Rijaliti -

Tema o kojoj uvek ima šta da se kaže, svakako je tema sporta, a Kale je imao komentar koji je oduševio gledaoce. On zapravo ide na utakmice samo kada ima mesto u vip loži.

"Ne sviđa mi se današnja slika sporta, kao ni navijanja, čovek se plaši da ide gradom kada su neke utakmice, jer se više ništa ne radi iz ljubavi", rekao je Kale.

Međutim, Kale je pojasnio na šta je konkretno mislio, kada je ovo rekao:

"Želim da kažem, kako se više fudbal ne igra iz ljubavi, niti bilo ko navija iz ljubavi, političari dolaze i mešaju se u sport, navijači jedva čekaju da se potuku, katastrofalno je sve", tužno je govorio Kale.

foto: Printscreen Happy tv

Anđela je potom pitala Kalete, da li bi voleo da se nađe na jednoj fudbalskoj utakmici: pa joj je odgovorio:

"Ne, da me gurnu tamo preko ograde, nisam lud, jedino u vip loži da sedim, tamo sam bezbedan", rekao je šaljivo Kale, a onda poslao jasnu poruku gledaocima:

"Uživajte gledajući sport, navijajte srčano, ali kao ljudi, ne kao životinje, jer igra je igra, a život jednog čoveka je mnogo više od toga".

foto: Printscreen

Kurir.rs, Happy tv / Foto: Printscreen Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track