MAJA NIKOLIĆ BACILA OKO NA 18 GODINA MLAĐEG JEREMIĆA: Proganjala me je ali odbio sam da je kresnem, MATORA JE ZA MENE!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOKANTNO

MAJA NIKOLIĆ BACILA OKO NA 18 GODINA MLAĐEG JEREMIĆA: Proganjala me je ali odbio sam da je kresnem, MATORA JE ZA MENE!

Rijaliti -

Lazar Jeremić otkrio je da ga je Maja Nikolić proganjala da imaju seks. On je ispričao da je sa samo 19 godina, dok još nije bio učesnik rijaliti programa, privukao18 godina stariju pevačicu. Maneken i bivši fudbaler tvrdi da ga je Maja startovala 2012. godine na jednog žurki, na kojoj ih je upoznao maneken i bivši dečko Anabele Atijas Mladen Radulović, koji se u tom periodu družio s Jeremićem.

"Maju sam upoznao pre nekoliko meseci sasvim slučajno. Bili smo na jednoj žurki i ona se pridružila meni i mojim prijateljima za stolom. Ćaskali smo, večerali i pili. U jednom trenutku počela je da mi se unosi u lice i priča kako joj se sviđam. Malo-pomalo, počela je da me mazi, ljubi i ispituje koliko imam godina, gde živim, kojim se poslom bavim... Njeno ponašanje mi u početku nije smetalo, ali mi je kasnije bilo neprijatno. Maja je slatka, ali nije moj tip. Matora je za mene", ispričao je Lazar pre šest godina.

foto: Damir Dervišagić

On je istakao da je Nikolićka insistirala da ga posle zabave odveze kući zato što je želela seks s njim, na šta on nije pristao.

"Dok me je vozila kući, udavila me je nekim svojim pričama. Rekla mi je: 'Mališa, piši moj broj telefona, pa da se nađemo da me ljubiš, a i da ja isprobam mlado meso.' Upisao sam njen broj, dopisivali smo se nekoliko dana, ali sam je ubrzo iskulirao. Nisam želeo da imam išta s njom", ispričao je bivši takmičar 'Parova' i aktuelni učesnik 'Zadruge 2'.

foto: Printscreen

Ovim povodom pozvali smo Maju za komentar, ali je ostala nedostupna do zaključenja broja.

S druge strane, pevačica je pre šest godina izjavila da ona ne poznaje Lazara, te da je on pokušao da se proslavi preko njenog imena.

foto: Damir Dervišagić

"Ne znam ko je taj čovek, nemam pojma o kome se radi, a u svakom slučaju, mene interesuju isključivo zreli muškarci", kratko je poručila vlasnica brojnih muzičkih nagrada.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Marija Dejanović /Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track