BENJAMIN PRETI SUPRUZI ALEKSANDRI: Uništiću ti život ako uđeš u Parove i NA DAN!
Foto: Privatna arhiva

HAOS

BENJAMIN PRETI SUPRUZI ALEKSANDRI: Uništiću ti život ako uđeš u Parove i NA DAN!

Rijaliti -

Benjamin Spahović nipošto ne želi da njegova nevenčana supruga Aleksandra uđe u rijaliti, zbog čega joj šalje preteće poruke.

MMA borac Benjamin Spahović je u "Parovima" tek nešto više od mesec dana, a već je smuvao četiri devojke. Nakon što se smuvao s Izabelom Anderson i prvi put prevario Aleksandru, s kojom ima trogodišnju ćerku, ona se uključila u program i rekla da je ljuta na njega. Tada se povela priča da će ona ući u rijaliti kako bi se suočila s njim, a Spahović je poludeo. On je najpre javno pretio supruzi da ne ulazi jer će "zažaliti", a pošto to nije upalilo, počeo je da joj preti preko prijatelja.

foto: Privatna arhiva

"Benjamina je veoma uplašilo to što se pregovara s Aleksandrom, jer bi mogla da otkrije mnoge njegove tajne, što on ne želi. Prvo je pokušao da je urazumi preko svoje majke Silvane, ali ona žena ne želi da se meša u njihov odnos. Onda se on okrenuo na drugu stranu i zvao prijatelje u pomoć. Pošto ima pravo na telefonske pozive jednom nedeljno, Benja to koristi da pozove svoje ljude preko kojih joj preti. Rekao je da će joj uništiti život ukoliko uđe u 'Parove' i na dan. Pretio joj je da će ostati bez automobila i posla", rekao nam je Benjaminov prijatelj i dodao da Aleksandra nije uplašena.

"Ne boji se ona Benje. Smatra da neće ništa da joj uradi zbog njihove ćerke, koju on voli najviše. Vrlo je moguće da će Aleksandra da uđe, ali nakratko, zbog obaveza oko deteta", kaže Benjaminov prijatelj.

foto: Kurir

(Kurir.rs/J. Stuparušić /Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track