ŠOK!

DARIJA URLALA, PA SE STROPOŠTALA NA ZEMLJU! OBEZBEĐENJE JE IZNELO IZ RIJALITIJA: Ukućanka se onesvestila posle žestoke svađe, zadrugari ostali u ŠOKU! (VIDEO)

Rijaliti -

Darija Stević je zaključila da joj nedostaju određene namirnice, zbog čega se posvađala sa MC Damirom, pa je doživela nervni slom.

Damiro je najžešće zaratio upravo sa Stevićevom, ali i sa Suzanom Perović. Darija je potpuno pobesnela kada je reper spomenuo njenu majku, pa je počela da urla i histeriše u garderoberu.

foto: Printscreen

"On moju majku da spominje, tako da priča! Šta on zna o mojoj majci, on će da spominje moju majku. Jeste li čuli šta mi je rekao, još me i polio. Ološi jedni", urlala je zadrugarka, a onda se uklučila i Suzana:

"Moju decu psuje, sram ga bilo, deca su svetinja."

Iako je izgledalo kao da se situacija donekle smirila, Darija je nastavila da histeriše, urla i besni, a obezbeđenje i zadrugari su jedva uspeli da je smire.

Darija se potom onesvetila i zabrinula ostale zadrugare, pa ju je obezbeđenje iznelo. Kasnije je Stevićeva podelila sa Tomovićem da je sve posledica velikog stresa.

"Dobila sam vetar u leđa, sada sam još jača", izjavila je Darija, kojoj su izmerili šećer i pritisak.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track