VLADIMIROV BRAT OPLEO PO STANIJI: Mi nemamo snajku, ona nam nije ništa!
Foto: Printscreen Pink

PODRŽAĆE GA U SVEMU

VLADIMIROV BRAT OPLEO PO STANIJI: Mi nemamo snajku, ona nam nije ništa!

Rijaliti -

Dok se Vladimir Tomović bori da potpuno očara Staniju Dobrojević u rijalitiju „Zadruga”, njegovi najmiliji žele da njihova veza traje koliko i ovaj šou-program.

"Ja snajku zasad nemam, tako da mi Stanija nije ništa", rekao je Vladan Tomović, rođeni brat Vladimira Tomovića, kad je upitan da li mu se sviđa snajka Stanija i kako komentariše njihov odnos.

Vladimirovi roditelji sinovljevu vezu sa starletom takođe gledaju samo kao deo šou-programa i smeju se kada im komšije i prijatelji govore kako je Vlada najsposobniji jer je smuvao najzgodniju devojku u rijalitiju, dok se nadaju da to nikako neće prerasti u ljubavnu vezu koja će opstati i posle „Zadruge”.

Držeći se tradicionalnih principa na kojima su odgajani Tomovići, Vladan je stao u odbranu brata jer mu vaspitanje nalaže da to javno radi i kada ne misli tako.

foto: Printscreen

"On je moj brat i da je najgori na svetu i da ne znam šta uradi u rijalitiju, on je moj brat i ja ću uvek biti uz njega", kaže brat Vladimira Tomovića.

Braneći Vladu i za nasilničko ponašanje koje je pre nekoliko dana pokazao stiskajući Staniju za lice i usta, Vladan je optužio zadrugare da su razbesneli njegovog brata lošim postupcima.

"Nasilja nije bilo, nego samo žestoke rasprave. Posle toga Vlado je išao kod drveta i rekao je da mu je žao što je sve tako bilo. Njega su naljutili drugi, oni koji mu znače tamo. Vladu bi cimeri i publika napolju trebalo da cene kao nekoga ko nije lopov, ko ne spletkari po ćoškovima i ko ne krade. Jasno je da on nije agresivac i nasilnik ako vikne na neku devojku koja mu prva spomene porodicu", istakao je Vladimirov brat.

Na kraju, Tomović pomirljivo kaže da neće praviti skandale i ukoliko po izlasku iz „Pinkovog“ šoua, Vladimir Staniju dovede kući.

"Što se Stanije tiče, ako ona bude njegov izbor, ja mu nikad ništa neću reći jer mi je njegova sreća bitnija od svega", zaključio je.

foto: Printscreen, Stefan Jokić

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track