NIJE MOGAO DA SE SMIRI

DAVID NAPUSTIO PROGRAM UŽIVO ZBOG TAŠTE LJUBE: Ona je u Švedskoj BAGERISTA, a za mene NULA! SVI U ŠOKU! (VIDEO)

Rijaliti -

David Dragojević napustio je programu uživo kada su počeli da pričaju o Aleksandrinoj majci Ljubi Pantović, koja je u veoma lošim odnosima sa ćerkinim mužem.

Naime, gledaoce je zanimalo zašto ostalim ukućanima nije htela da pročita pismo koje je dobila od mame.

"Ja komunikaciju sa majkom nisam imala sigurno godinu dana, baš nikakvu. Ni za rođendane. Kada su mi stigle torta i čestitka bila sam jako šokirana. To je bilo za mene veliko iznenađenje i nisam želela da razgovaram sa ljudima u kući", rekla je Aleksandra.

foto: Printscreen

Zatim je nastavila da priča o odnosu između Davida i Ljube.

"On je mnogo teške uvrede doživeo od te žene. Moja majka ga je vređala na gnusne načine. I da je pedofil, da je ovakav i onakav. Što je previše bolesno. Ja ne mogu da skačem sa čestitkom, jer sam ja mnoge ružne stvari doživela od svoje porodice. Kada sam ja slikala Davida kako kupa moju ćerku, Ljuba je govorila da je pedofil. To je meni bolesno. Moj ceo život je bolestan, jer imam bolesnu porodicu", pričala je zadrugarka.

Davida je sve ovo dodatno potreslo, te je u jednom momentu morao da napusti Belu kuću. Izašao je napolje, a onda se vratio i prokomentarisao celu situaciju.

"Meni je teško palo, jer ja znam koliko se borim za Aleksandru i njenu ćerku. Njena majka je svašta pričala o meni. Moguće i da je ona postavila to pitanje. Ljuba je u Švedskoj bagerista, ona želi da uđe ovde. Ona je za mene velika nula" govorio je David.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja