MILJANA I MARIJA KULIĆ UTERALE STRAH U KOSTI KOMŠIJAMA: Niko ne sme da pisne o njima, a onda se IZLANULI šta je POLICIJA radila ispred njihove kuće! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

NEZGODNE I PRGAVE

MILJANA I MARIJA KULIĆ UTERALE STRAH U KOSTI KOMŠIJAMA: Niko ne sme da pisne o njima, a onda se IZLANULI šta je POLICIJA radila ispred njihove kuće! ŠOK!

Rijaliti -

Miljan Kulić i njena majka Marija žare i pale po rijalitiju, a nedavno su bile i akteri incidenata i sukoba pred kamerama. Kakvi su Kulićevi kao komšije u naselju Beogradmala u Nišu, gde žive oduvek, niko živ, pak, ne priznaje da priča imenom i prezimenom.

"Jao, mani me, ljubi te brat. Gde ta ti kažem ime, ne mogu se posle otkačiti njih. Treba se rasppravljam, da se napinjem šta jeste, šta nije. Pusti, molim te", priča jedan od komšija.

Kuća u kojoj žive sada izgleda malo drugaćije nego pre dve-tri godine, kada im je jedini prihod bila socijalna pomoć jer ni Siniša ni marija nisu radili.

foto: Printscreen

"Držao ju je Miljanini otac pre nekoliko godina tu, dragstor u kući, ali je posle nekog vremena propao. Posle, kada je Miljana napravila pare u rijalitiju, sve su renovirali. Postavili su visoku ogradu i kapiju tako da se u dvorištu ništa ne vidi. Oni su inače takvi zatvoreni. Ne druže se ni sa kim, ne idu u komšiluk, niti im koliko ja znam neko dolazi", rekla je komšinica.

Susedi kažu da su se promenili kada su postali poznati.

"Marija je oštra u komunikaciji, ume da podvikne, da se posvađa. Što kažu, jedna glava, sto jezika. Ali se nije tukla ni sa kim. Miljana nije agresivna. Bilo je dosta problema u školovanju sa njom. Promenila je pet-šest škola dok nije završila. Bil aj eproblematična još kao mala, ne drži je mesto, svađa se sa svima. Sestre Tijana i Ana su bolje kao đaci",priča kompinica čija je ćerka išla u školu sa Miljanom.

I druga komšinica kaže da je Marija galamdžija, ali da se nikada nije tukla.

"Sećam se da je bila prelepa kada se udavala za Sinuš. Ranije su se u kući mnogo svađali. Mislim da je dolazila i policija zbog buke i vike. Generalno su nepristupačni i ne druže se ni sa kim. Miljana nije loša, samo je mnogo menjala škole. Nije bila kao ostala deca. Ne da nije dovoljno inteligentna, jeste, ali nije mogla da se uklopi. Nema lošu dušu, ali je neprilagođena".

Kada se rodio mali Željko nikoga od komšija nisu pozvali i zaključali su se.

"Kada je bila žurka za proslavu Željkovog rođenja oni su zaključali kapiju, niko nije mogao da uđe. A komšije ko komšije, radoznale. Svako hteo da virne, da vidi ko je došao od pevača, ali nikoga nisu pustili", ispričao je komšija.

Ni u dva dragstora u naselju niko nije hteo da priča o majci i ćerki kako ne bi posle imali problema sa njima jer znaju da budu nezgodne.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Puls/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track