ĐOGANIJEVA JE DIGLA FRKU OKO HRANE, ALI OD TOGA DA JE GLADNA JE VIŠE BOLE JEDINO MARIJINE REČI: Da Bog da ti se desilo ono što se desilo Kiji! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen You Tube

rane ne zaceljuju

ĐOGANIJEVA JE DIGLA FRKU OKO HRANE, ALI OD TOGA DA JE GLADNA JE VIŠE BOLE JEDINO MARIJINE REČI: Da Bog da ti se desilo ono što se desilo Kiji! (VIDEO)

Rijaliti -

Rasprava oko hrane je skoro pa postala uobičajeni ritual u rijalitiju "Zadruga 2", ali teme koje se pominju tada svakako su uvek nove i uvek bolne za pojedine zadrugare. Sastanak koji je sazvala Marija Kulić kao novi vođa, najviše je potresao Lunu Đogani.

Nezadovoljna je bila Đoganijeva što uvek ostane gladna, pa je rešila d aovoga puta tome stane nas put. Ustala je zapretila svima da nikome više neće dati svoju hranu, ali kkao joj je Marija posle žučne svađe svih pristunih uzvratila, niko nije očekivao.

"Meni je muka više da budem gladna i da uzimam tuđu hranu. Sramota me je. Hoću da kažem da sada imma hranu kod sebe i da mi niko ništa ne traži. Jer ja sve delim, a onda ništa više nemam".

Nakon što je Luna digla frku zbog hrane, uključio se i njen brat Adam Đogani, a ubrzo su si zadrugari počeli u glas da viču ko je kome šta i koliko dao.

foto: Pritnscreen Pink

Luna je zamerili Mariji Kulić što je upordila sa Kristinom Kijom Kockar:

"Da Bog da ti se desilo ono što se desilo Kiji Kockar", a ovo je itekako povredilo Đoganijevu.

Pale su teške reči i opšti žamor koji je zavladao dnevnom sobom samo je povećao temperaturu u Imaginarijumu i podgrejao već burne odnose.

Pogleedajte u video snimku kako je ovo izgledalo.

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track