Najnovije vesti

RAZOČARANA

DA MI SVAKOG ČLANA PORODICE NABIJEŠ NA ONU STVAR... ISPALA SAM GLUPAČA! Evo zašto je Luna Đogani prekinula svaki kontakt sa Borom Santanom! (VIDEO)

Rijaliti

Pošto su se ponovo posvađali, Luna Đogani rešila je da prekine svaki kontakt sa Borom Santanom.

 

"Što se Bore tiče, sa njim neću imati nikakav kontakt. Izmislio se konflikt koji nije ni postojao. Svakog člana porodice si mi nabio na onu stvar. Slušaj Lepog Miću, on je učitelj. Nikada te ne bih napala zbog razloga. Ti znaš da su meni Gagi i Anabela slaba tačka", izjavila je ona naočigled svih.

 

"Izvini za porodicu. Meni je krivo", pokušavao je Bora da dopre do nje rešima, ali blogerka je toliko razočarana da nije htela ni da čuje.

 

Takođe, Luna je i sa Brendonom ušla u konflikt, bez dlake na jeziku.

 

"Nemoj da budeš toliko dvoličan. Ne možeš da me voliš, ako me prozivaš za stolom. Sedi dole, nemoj da mi se obraćaš", odbrusila mu je, dok joj je on poručivao da bi trebalo da se obuče jer sve vreme provodi u mantilu.

 

Dotakla se i svog odnosa sa Natašom Moskvom i Marijom Marinković, sa kojima je sada takođe na ratnoj nozi i za koje smatra da su je izigrale.

 

"Ja neću preći ni Nataši, ni Bori. Ja sam jedna glupača! Imala sam potrebu da se umešam i branim Maju, ispala sam najgora! Ja ne pričam ni sa Natašom, a neću pričati ni sa Majom. Vas dve ste se pomirile, a ja sam ispala debil i posvađala se sa Borom", izjavila je ona, koja sve vreme čeka da proče ponoć pa da čestita ocu rođendan.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...