ZADRUGARI SKUPILI PARE ZA NJEGA

DAMIRU DOZVOLILI DA SE VIDI SA ĆERKOM! REPER VAN SEBE: Kad je čuo šta je imala da mu kaže ZAPLAKAO NAOČIGLED SVIH! (VIDEO)

Rijaliti -

Drvo mudrosti bacilo je MC Damira na kolena kada mu je dozvolilo poziv, pa je odmah počeo da skuplja novac po "Zadruzi 2" i trčećim korakom nastavio ka govornici, gde je posle dužeg vremena ugledao svoju ćerku na ekranu.

Proteklih dana zadrugar je devojčicu često pominjao, nekoliko puta na sav glas priželjkivao je da ispadne iz igre samo da bi je video, te je za njega ovo svakako bio jedan od najemotivnijih trenutaka u Imaginarijumu.

"Da li me gledaš na TV-u? Imam li tvoju podršku? Gde ti je mama, šta radi mama? Pogledaj, ovo su svi moji zadrugari. Meni je ovde lepo, nemoj da se brineš", pričao joj je on.

"Mama ništa ne radi. Nemoj da plačeš! Ti ideš do pobede! Ti si moj favorit", odgovorila mu je, što je reperu izmamilo suze.

Nakon razgovora MC Damira grlili su okupljeni zadrugari, a on je plakao jer se konačno čuo sa ćerkom. Takođe, oni su mu tom prilikom govorili da i ne pomišlja da beži iz "Zadruge 2", makar zbog nje, te ga hrabrili da nastavi borbu.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track