presudio IM

ZAMOLIO BIH SVE KOJIMA FALI SEKS, NEKA SE DOBRO IZJE.U PA DA NASTAVIMO SA IGROM: Bora Santana očas posla REŠIO frku oko jezera i umirio ZAJAPURENE zadrugarke! (VIDEO)

Rijaliti -

Po zadatku Velikog šefa, ukućani "Zadruge 2" dobili su novi izazov u kome je trebalo da se prijave 20 dobrovoljaca. Miljana Arsić je izabrala ko će igrati, pa su se podelili u 4 grupe.

Odabrani za igru bili su: Adam, Luna, Bane, Bora, Mika, Giba, Zlata, Zorica, Olja, Mina, David, Aleksandra, MC Damiro, Maja, Marko, Stolić, Petrući, Cobe, Aleksa i Marija.

foto: Pritnscreen Youtube

Nije dugo trebalo da se ukućani posvađaju i to zato što su oni koji nisu pozvani da učestvuju ukrali majce, odnosno Ramona Beganović i Rebeka Popović. Olja Bajrami je najžustrije reagovala na ovu nepravilnost:

"Vratite majcu, fejk ljudi! Devojko ne možeš da uzmeš, nisi prozvana!"

foto: Pritnswcreen You Tube

Marija Kulić se umešala u raspravu, pa je uskoro nastalo komešanje među zadrugarkama da je čak i obezbeđenje moralo da odreaguje, ne bi li sprečili eventualni nered.

Bori Santani je prekipelo, pa je jednom rečenicom umirio zajapurene zadrugarke:

foto: Pritnscreen You tube

"Produkcija, molim vas, vratite ove cure, a zelena grupa neka bude diskvalifikovana grupa zbog ove ovde devojčice koja mafija. Ne može da se mafija u rijalitiju, nismo došli zbog toga nego da se družimo. Zamolio bih sve kojima fali seks, neka se dobro izje.u pa da bude sve kako treba!"

Pogledajte u video snimku kako je ovo izgledalo.

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track