Najnovije vesti

SLOBA ZAVRŠIO U KIJINOJ SPAVAĆOJ SOBI: Pevač doneo i slatkiše! Isplivali detalji prvog INTIMNOG SUSRETA nakon pevačicinog useljenja! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

PRIZNALA

SLOBA ZAVRŠIO U KIJINOJ SPAVAĆOJ SOBI: Pevač doneo i slatkiše! Isplivali detalji prvog INTIMNOG SUSRETA nakon pevačicinog useljenja! (FOTO)

Rijaliti

Pošto je pustila kamere u novi stan na Zvezdari, Kristina Kija Kockar priznala je kako je ugostila i bivšeg supruga Slobu Radanovića, koji nije krio oduševljenje.

 

1 / 10 Foto: Printscreen Premijera

 

"Bio je gost! Došao je da vidi stan. Doneo mi je slatkiše za useljenje i to je to. Bio je kratko i otišao. To je bilo kada sam kupila stan", rekla je ona za "Premijeru" pa nastavila: "Nismo nas dvoje u kontaktu. Imala sam neke stvari koje je trebalo da potpiše, pa je morao da dođe zbog toga. Želela sam da mu pokažem stan i on je želeo da vidi kako izgleda stan. Sviđa mu se i drago mu je. Više se neće pojavljivati ovde, to je sigurno", izjavila je ona.

 

foto: Marina Lopičić, Vlada Šporčić

U vreme bračne idile, Kija i Sloba često su maštarili o kupovini nekretnina, te osnivanju porodice, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Ipak, kada bi Sloba odlučio da kupi stan blizu nje, pevačica ističe da se ne bi bunila i da je sigurna da je dobra komšinica.

 

"Bio je i u spavaćoj sobi, ali dušek nije isprobao i neće. Pogledao je ceo stan. Bio je tu pre mesec dana. Stan sam kupila od svog novca. Ja sam i ranije radila, mama mi je malo pomogla", kaže Kija, pa dodaje: "Ako kupi stan do mog... znam da se dosta stanova prodaje tu u okolini i znam da sam ja dobra komšinica. Ne pravim žurke, nema brige", zaključila je ona.

 

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube, Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...