SMISLILA PAKLENI PLAN: Dina se vraća bivšem mužu!
Foto: Filip Plavčić

ŽELI DA VRATI STARU LJUBAV

SMISLILA PAKLENI PLAN: Dina se vraća bivšem mužu!

Rijaliti -

Dina Galorini mnoge je rasplakala svojom tužnom životnom pričom. Osim što je kao mala ostala bez majke, učesnici aktuelne sezone „Parova“ bivši suprug Milan i njegova porodica oduzeli su sina.

Atraktivna manekenka često pominje svog sedmogodišnjeg naslednika i priča koliko joj nedostaje. Posebno ju je pogodilo što bivši muž nije hteo da joj dovede sina na televiziju kako bi ga videla, na šta po zakonu ima pravo. Kako saznajemo, Galorinijeva je zbog toga odlučila da ponovo zavede Milana, koji se nakon razvoda od nje ponovo oženio, i da ga vrati.

foto: Dragana Udovičić

- Dina je očajna i pati za dečakom. U rijaliti je ponela njegovu sliku i svako veče je ljubi i zamišlja da priča s njim. Ona je u „Parove“ ušla zbog njega, a prvi plan joj je bio da zaradi novac kako bi platila dobrog advokata i borila se za dečaka. Ali ona zna da je to teška borba, pa je odlučila da krene linijom manjeg otpora i da proba da se pomiri s Milanom - kaže izvor iz produkcije i otkriva detalje njenog plana.

- Iako je po ulasku u rijaliti pričala sve najgore o suprugu i njegovim roditeljima, ona se sada primirila. Dok je bila dobra s Ilijanom, otkrila joj je da će po izlasku učiniti sve da vrati Milana i da ga natera da se razvede. Rekla je da je spremna da mu oprosti sve što joj je uradio, što ju je isterao iz kuće i ostavio bez ičega, što joj je tražio alimentaciju i nije dao da viđa dečaka, koga inače njegovi truju protiv nje. Ona njega u neku ruku i dalje voli, i to je priznala, a pored toga, imala bi korist od pomirenja jer bi uvek bila uz sina.

Kurir.rs/Jelena STUPARUŠIĆ /Foto: Filip Plavčić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track