OVO JE RAZLOG KRVAVOG SUKOBA: Izabeli majka skinula dečka!
Foto: Printscreen

ŠOK

OVO JE RAZLOG KRVAVOG SUKOBA: Izabeli majka skinula dečka!

Rijaliti -

Odnos između Izabele Alijoski i njene majke Slađane Petrović u rijalitiju „Parovi“ svima upada u oči, posebno zbog toga što su često u sukobu. Kurir Rijaliti otkriva da je razlog tome to što je majka preotela dečka svojoj naslednici.

Nakon što je Slađa ušla u rijaliti kako bi sa ćerkom izgladila odnose, isplivale su mnoge njihove tajne. Ukućanima, ali i gledaocima bilo je šokantno Izabelino ophođenje prema majci, na koju se često dere, grdi je i kritikuje, a nedavno je spomenula i da će otkriti neke tajne zbog kojih su je se odrekli i porodica, ali i prijatelji.

Kurir Rijaliti saznao je o kakvim ucenama je reč! Naime, Izabelina drugarica otkrila nam je da je Slađana flertovala sa ćerkinim momcima, a jednog joj je čak i skinula.

- Slađa je veoma čudna žena. Ona stalno zivka Izabelu kada ona nije kod kuće, brine se za nju, a sa druge strane se ponaša kao da je ne voli. Njih dve su neko vreme izlazile zajedno, a gotovo svakog njenog dečka Slađa je muvala. Izabela je to pravdala time da njena mama želi svima da se dopadne jer je nesigurna, ali stvar se otela kontroli pre dve godine. Izi je bila u vezi od nekoliko meseci sa starijim čovekom koji je bliži njenoj mami po godinama i u koga je bila zaljubljena. Slađa joj je često govorila kako on nije za nju i da treba da ga ostavi, što je ona i uradila u jednom trenutku. Izabeli je teško pao raskid, bila je tužna, a majka ju je sve vreme tešila. Ipak, ispostavilo se da je Slađa samo nekoliko dana posle raskida otišla na piće sa tim čovekom - kaže drugarica i dodaje:

foto: Printscreen

- Ona nije htela da Izabela to sazna i krišom je izlazila sa njim. Njihova avantura je trajala dva meseca, tačnije sve dok njena ćerka nije dobila slike od jednog druga na kojima se Slađa grli i ljubi sa njenim bivšim momkom. Izi je poludela kada je to videla, počela je da plače i histeriše i odmah je pokazala mami dokaze. Iako je Slađa pokušala da se opravda, nije uspela, pa su se žestoko posvađale, a došlo je i do koškanja. Nedeljama nisu pričale - završava drugarica i dodaje da, iako joj je Izabela oprostila, rekla je da nikada neće zaboraviti izdaju zbog čega majku često podseća na to.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić /Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track