SA TRŽANKOM JE BIO U BRAKU, A KULIĆKA JE S NJIM U RIJALITIJU OSTALA TRUDNA: Ivan Marinković ima plan da se oženi pred kamerama i sve će biti STVARNO I GLAMUROZNO!
Foto: Pritnscreen

STAJE NA LUDI KAMEN

SA TRŽANKOM JE BIO U BRAKU, A KULIĆKA JE S NJIM U RIJALITIJU OSTALA TRUDNA: Ivan Marinković ima plan da se oženi pred kamerama i sve će biti STVARNO I GLAMUROZNO!

Rijaliti -

Ivan Marinković, koji ima ćerke sa pevačicom Gocom Tržan i rijaliti zvezdom Miljanom Kulić, koja je s njim baš u rijalitiju ostala u drugom stanju, otkrio je da će se ponovo oženiti. O vrelim dodirima sa Iliajnom Vagić, ali i o konstantnim trzavicama govori otvoreno.

Siguran je da je Jelena žena za sva vremena.

Strastveno igranje sa Ilijanom Vagić razljutilo je tvoje devojku Jelenu. Zašto je došlo do tvog odmahivanja rukom kada je pokušavala da te odvoji od Ilijane i da li je to kraj vaše veze na pomolu?

To igranje je više bila provokacija sa obe strane, kao što je i svaki dan u vili. Jelena je sve videla i ja sam joj objasnio odmah o čemu se radi. Ilijana mi se kao žena blago rečeno gadi, tako da sve što postoji između nas je velika netrpeljivost.

foto: Happy

Tvoji glasači su ne sumnjivo najglasniji, što govori i prvo mesto na tabeli. Ali gledaoci misle da si se promenio, previše si povučen i tih, što im se ne dopada. Zbog čega je to tako?

U fazi sam velike ljubavi i svoju energiju ne želim da rasipam na nebitne stvari. Mada ne mislim da ne dajem za program mnogo manje nego što se od mene očekuje. Nekada se zbog ovakvih pitanja osećam kao da sam jedini koji na ovim frontovima rijalitija mora da bude ubedljivo najglasniji. Biće kako ja osećam i dok me gledaoci i glasači drže biću tu za njih.

Da li se može očekivati od Jelene i tebe da prevaziđete sve probleme i da nas očekuje još jedna rijaliti svadba pred kamerama?

Voleo bih da dokažemo ljudima da ljubav bez stalnih turbulencija moće da pobedi. Jelena je po tom pitanju jako striktna i želi jednu mirnu ljubav. Ja stvarno želim da sa Jelenom budem ceo život i trudiću se da tako i bude. Zbog nje bih se opet oženio, iako sam rekao sebi da to nikada neću uraditi.

foto: Happy

Kurir.rs/Foto Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track