DAN DREKE I VRISKE U RIJALITIJU ZADRUGA 2: Nataša Moskva PROKLJUČALA! Nasrnula na Davida Dragojevića, HTELA DA GA PREBIJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen You Tube

jedva ih razdvojili

DAN DREKE I VRISKE U RIJALITIJU ZADRUGA 2: Nataša Moskva PROKLJUČALA! Nasrnula na Davida Dragojevića, HTELA DA GA PREBIJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Nataša Moskva došla je do granice usijanja u spavaćoj sobi kada je nasrnula i divljački besnela na Davida Dragojevića. Luna je podgrejala priču kada je potvrdila da su njeni navodi tačni. Ubrzo je krenulo koškanje, a ukućani su pritekli u pomoć kako bi eventualni incident sprečili.

Naime, oni su se posvađali oko čišćenja.

"Psuju mi mater što ih zovem da mi dižu krevete. Ovaj se izgubio. Ovog nema. Ovaj mora da d*ka ku*ac. Ovaj mora da pere veš. Zovem ih, njih nema", krenula je Nataša.

foto: Printscreen You Tube

Luna je podržala Moskvu i izjasnila se da je u pravu za sve što je rekla.

"Ja sam hteo da pomognem. Rekao sam da ću biti napolju. Šta se ti dereš na mene", naleteo je David Dragojević na minu. Moskva je ovo jedva dočekala pa je nasrnula i verbalno i fizički na cimera:

Potrčala je ka njemu, a Lazar je sve vreme pratio u stopu. Ostali ukućani su držali Dragojevića i spašavali ga od pobesnele Moskve.

"Derala sam se jer si znao da mi trebaš, a otišao si", nastavila je Nataša nekontrolisano da divlja na Dragojevića.

Pogledajte u video snimku kako je haos izgledao.

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track