PROPAO JOJ BRAK, NEMA VIŠE JAHTI I PARA, A SAD JE I RIJALITI DEČKO PREVARIO! Enisa kao da je prokleta: Pre 2 dana mi izjavljivao ljubav, FUJ!
Foto: Happy screenshot

ISPRED NOSA

PROPAO JOJ BRAK, NEMA VIŠE JAHTI I PARA, A SAD JE I RIJALITI DEČKO PREVARIO! Enisa kao da je prokleta: Pre 2 dana mi izjavljivao ljubav, FUJ!

Rijaliti -

Pre nego što se priključila ekipi "Parova" o Enisi Bajramović kružile su priče da se zabavlja sa imućnim muškarcima, sa kojima uživa na jahtama. Atraktivna takmičarka iza sebe ima jedan propali brak, a sada i rijaliti vezu, kako je videla svog Đorđa Tomića u krvetu sa ljutom rivalkom Aleksandrom Karailjaz.

"Grozno. Najgori trenutnak u mom životu. Da tako nisko udara, a pritom samo dva dana ranije je meni izjavljivao ljubav, emocije i sve to. Ma totalno sam razočarana u sve ovo. Kako ljudi nisko padaju, fuj", izjavila je ona.

Šminkerka na Đorđevo neverstvo gleda kao na veliku izdaju.

"Pa ja sam vodoljno zrela osoba da bi uopšte neko manipulisao sa mnom ili sa mojim osećanjima. A na njegovo neverstvo gledam kao na izdaju, iz razloga što sam svoje emocije jasno i glasno iznela pred milionskim auditorijumom".

Đole, s druge strane, i dalje trvdi da nije imao ništa sa Aleksandrom, ali je izjavio da je još na početku imao simpatije prema njoj.

"Ako mu se ona sviđa, eto mu je, neka uživaju, taman i jesu jedno za drugo, a ja ostajem pri svom stavu, ja sam ja, znam koliko vredim i koliko dajem kada volim. Da bi došlo do pomirenja, potrebno je da se desi čudo! Odnosno da dokaže i pokaće pred svima izjasni šta želi, koga želi, uz veliko izvinjenje, jer me je realno ponizio".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track