MARINKOVIĆ ODGOVORIO LAKIĆU NA PROZIVKE DA JE LUD: Sestra ti je za ludnicu, pokušala je da se ubije! (FOTO)
Foto: Printscreen

FAJT

MARINKOVIĆ ODGOVORIO LAKIĆU NA PROZIVKE DA JE LUD: Sestra ti je za ludnicu, pokušala je da se ubije! (FOTO)

Rijaliti -

Ivan Marinković otkrio je da je Neda Lakić, sestra Nikole Lakića, svojevremeno bila na psihijatriji zbog toga što je prošle godine navodno pokušala da se ubije.

foto: Printscreen/Happy

Nakon što je ukućanima "Parova" prikazan Kurirov tekst o bivšem mužu Goce Tržan, u kome piše da je zbog encefalitisa (zapaljenje mozga, prim. aut.) umalo završio u psihijatrijskoj ustanovi, cimeri su počeli da ga ismevaju. Pojedini su pričali da Marinković jeste za ludnicu i da ne bi trebalo toliko da pije, a najbrutalniji je bio Lakić. On je nakon emisije potrčao u dvorište za Ivanom i počeo da ga zadirkuje.

foto: Printscreen

- Ti jesi za psihijatriju. Tvoja sestra Teodora je luda, i ona je za ludnicu. Cela tvoja porodica je luda i za psihijatriju - rekao mu je Lakić.

foto: Nebojša Mandić

Iako je Marinković pokušao da ignoriše Nikolu i da ne obraća pažnju na njegove prozivke, nije mogao da prećuti kada mu je prozvao sestru. Ivan je tada otkrio da zna istinu o Lakićevoj porodici, kao i da je njegova mlađa sestra Neda zapravo bila u toj ustanovi.

foto: Marina Lopičić

- Misliš N. je za psihijatriju? Ako ti diraš moje, i ja ću tvoje. Znam da ti je sestra Neda bila tamo, rekla je Izabela Alijoski javno pred svima. Neda je bila i jeste za psihijatriju! - rekao je Ivan, aludirajući na događaj od prošle godine.

foto: Facebook

Naime, Nikolina sestra je u septembru prošle godine pala s četvrtog sprata zgrade u kojoj živi rijaliti zvezda, Neda i njihovi roditelji na Čukaričkoj padini. Iako je Lakićeva porodica rekla da je ona slučajno pala, neki spekulišu da to nije tačno.

foto: Facebook

- Neda je samo srećom preživela. Ona je pala i zakačila granje na drvetu, što je ublažilo pad. Komšije spekulišu da nije slučajno pala, već da je pokušala samoubistvo. Kažu da je Neda imala nekih problema, da ju je ostavio dečko i da nije mogla da zamisli život bez njega. Nikola je bio očajan kada se to dogodilo i znam da je obavio ozbiljan razgovor sa sestrom, ali detalje, kao ni istinu, ne znam - kaže izvor blizak Lakiću.

foto: Printscreen Happy

Nakon svađe Ivana i Nikole oglasila se i produkcija i kaznila obojicu sa po 300 evra. Lakića je to dodatno iznerviralo, pa je počeo da kuka svojoj devojci Aleksandri Tasić Coki.

foto: Printscreen Happy tv

- Ne mogu da verujem da su me kaznili. Ništa nisam uradio. On je prvi počeo. Ja se ovde trudim, pravim šou, a oni me kažnjavaju - rekao je Lakić.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja