Najnovije vesti

RIJALITI MAJKA KROZ SUZE PROGOVORILA O VRŠNJAČKOM NASILJU! TUŽILA ŠKOLU: Naslednik na mukama, proživljavaju pakao! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

UŽAS

RIJALITI MAJKA KROZ SUZE PROGOVORILA O VRŠNJAČKOM NASILJU! TUŽILA ŠKOLU: Naslednik na mukama, proživljavaju pakao! (VIDEO)

Rijaliti

Izabela i Slađa Alijoski svakodnevno vode žučne rasprave u vili "Parova", pa je evociranje jednog teškog perioda iz privatnog života smirio strasti između majke i ćerke, ali ih i ostavio u suzama. 

foto: Happy screenshot

Naime, gospođa Alijoski progovorila je o devetogodišnjem sinu koji je pretrpeo vršnjačko nasilje na ekskurziji.

"Moje dete pretrpelo je nasilje zbog čega sam tužila školu koju i danas pohađa. Nakon savetovanja sa priholozima, odlučili smo da ostane u istoj školi da ne bismo poklekli na prvom problemu, te da bi naučio da isti savlada. Nisam ga videla otkad sam ušla u vilu. Iako mi je omogućeno da viđam sina, on ima devet godina i ne može da shvati da ga neće snimati kamere. Kada sam izašla iz rijalitija na jedan dan, nisam uspela da ga vidim, imala sam mnogo obaveza po izlasku, a onda je Izabela počela da pravi probleme ovde, zbog čega joj mnogo zameram", objasnila je ona. 

foto: Happy screenshot

"Znam od ranije za probleme koje imaš sa sinom, ali ne mogu da opravdam što prvo po izlasku iz rijalitija nisi otišla da ga vidiš. To je prioritet", rekao je Nikola Lakić i pokrenuo novu raspravu. 

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...