JA OVAKVIH MARIJANA IMAM MILION: Sale Tru RASKRINKAO zadrugarku, onda ZAKOPAO RATNU SEKIRU sa Adamom! Vidim brate koliko si ZALJUBLJEN! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen You Tube

oni to lako rešavaju

JA OVAKVIH MARIJANA IMAM MILION: Sale Tru RASKRINKAO zadrugarku, onda ZAKOPAO RATNU SEKIRU sa Adamom! Vidim brate koliko si ZALJUBLJEN! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandar Lazarević, poznatiji kao Sale Tru dobio je pitanje u rijalitiju "Zadruga" o seksuaslnim odnosima koje je imao pre ulaska u kuću. On je loptu prebacio na Marijanu Zonjić, prema kojoj ima očigledno pik.

Upitao je Zonjićevu da li joj se dopada Slobodan Batrjarević Cobe, pa, iako je ona negirala, ovo je povredilo njenog momka Adama Đoganija. Oni su izašli u dvorište ne bi li to rasčistili.

foto: Pritnscreen You Tube

"Ona je rekla da će me pitati sa kim sam spavao, a ja sam joj rekao da ne radi to jer ću joj uvaliti kur.c", rekao Sale Tru.

Na šta je Adam uzvratio:

"Pa nisi njoj, meni si".

Oni su nastavili da pričaju o tome, pa su došli do rešenja kako ne bi više dolazili do istog problema, gde je Sale izrazio zelju da nastave da imaju dobar odnos:

"Ja ne pričam sa njom više da bi ti i ja imali odnos. Ti si mnogo zaljubljen u nju - rekao je Sale Tru".

A onda je Adam kao fer igrač priznao da poznaje dobro Marijanu:

"Ja znam šta ona radi. Bio je čovek identičan kao ti. Dean se zove. Ona je izmišljala da ju je on pribio uz zid i želeo da je poljubi".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track