IVAN OTKRIO KAKO JE UPOZNAO PEVAČICU: Zbog Goce sam ostavio dugogodišnju devojku! POSLE SU SE I DRUŽILE
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

OTVORIO DUŠU

IVAN OTKRIO KAKO JE UPOZNAO PEVAČICU: Zbog Goce sam ostavio dugogodišnju devojku! POSLE SU SE I DRUŽILE

Rijaliti -

Ivan Marinković ostavio je dugogodišnju devojku kako bi bio s Gocom Tržan. Učesnik „Parova“ otkrio je da je definitivno raskrstio sa ženom s kojom je planirao brak kad je upoznao pevačicu.

Prva asocijacija kad pomenemo Marinkovića jeste upravo Goca. Ivan je otkrio da ga je Tržanova očarala čim ju je upoznao, zbog čega je rešio da raskrsti s prošlošću.

foto: Happy screenshot

- Pre nego što sam upoznao Gocu, bio sam u dugoj vezi, mada moram da kažem da smo se zapravo „vukli“. Jedne godine ona je otišla na more, a ja nisam mogao s njom zbog fudbala. Kad se vratila, rekla mi je da bi želela brak i porodicu i da treba da razmislim o tome. Čak smo smislili i ime za dete, ako dobijemo ćerku da se zove Anđela. Ipak, ja nisam bio siguran da li to želim pa sam joj rekao da napravimo pauzu od mesec, dva da razmislim - rekao je Ivan i dodao:

- U međuvremenu smo se devojka i ja posvađali i nismo se čuli nekoliko dana, ali sam računao da ćemo se pomiriti i opet biti zajedno, venčati se. Ipak, u međuvremenu mi se desila Goca i naša veza je išla tako brzo, odmah smo znali da želimo da napravimo svadbu i radimo na prinovi. Ludački sam se zaljubio u nju, toliko da sam Draganu i zaboravio. Ona me je u međuvremenu zvala da se vidimo i popijemo kafu. Pristao sam namerno i Dragana je pokušala da me poljubi, ali sam joj rekao da me ne zanima - priča Marinković i dodaje da su se Tržanova i njegova bivša upoznale.

- Dragana je iz imućne porodice, obrazovana devojka i ima svoju štampariju. Ona i ja smo u dobrim odnosima, znam da je udata i da ima decu i drago mi je zbog nje. Goca i ona su se upoznale kad je pravila koncert. Meni je palo na pamet da bi bilo super da Dragana štampa plakate, poznajem je, znam da je pouzdana i Goci se to svidelo. Odlično su se slagale - kaže Ivan kroz smeh.

Jelena Stuparušić / Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track