KIJA KOCKAR NA ONKOLOGIJI! Pevačica ništa ne prepušta slučaju, evo šta radi posle INTERVENCIJE!
Foto: Ana Paunković

DRAMA

KIJA KOCKAR NA ONKOLOGIJI! Pevačica ništa ne prepušta slučaju, evo šta radi posle INTERVENCIJE!

Rijaliti -

Kristina Kija Kockar je u pratnji majke Nadice Zeljković viđena početkom vikenda na onkologiji gde je, kako se navodi, uradila biopsiju tumora na dojkama. Histopatološki nalaz bi trebalo da bude gotov za dve do tri nedelje, pa će se tada znati i dalji tok lečenja. Kako Kurir saznaje, pevačica je jutros ponovo posetila lekara i obavila redovan pregled.

"Bila je na pregledu i to je to", rekao nam je kratko predstavnik za medije, ne želeći da otkriva previše detalja, ali napominjući da ništa ozbiljno nije po sredi: "Redovan pregled je bio".

Podsetimo, Kija je u svojoj knjizi "Moj potpis" napisala da je izrasline na dojkama primetila tri meseca po završetku "Zadruge", iz koje je izašla kao pobednica.

foto: Marina Lopičić

Čim joj je lekar saopštio da ima tri tumora, pozvala bivšeg supruga Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da poveruje da ju je posle svega i to zadesilo.

Zbog novonastale situacije njeni brojni nastupi su, kako se navodi, otkazani. Kija je i više nego posvećena svom zdravlju i ništa ne prepušta slučaju, a njeni fanovi su uz nju i redovno je obasipaju rečima podrške.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/M.G/Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track