SKLOPILA SAM KOCKICE! ZNAM ZAŠTO IZBEGAVA DA IDE U KINU: Tomina mama otkrila zašto veruje da on ima dete, pa priznala šta misli o Olji, pevačica će POLUDETI!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRILA

SKLOPILA SAM KOCKICE! ZNAM ZAŠTO IZBEGAVA DA IDE U KINU: Tomina mama otkrila zašto veruje da on ima dete, pa priznala šta misli o Olji, pevačica će POLUDETI!

Rijaliti -

Maneken Tomislav Panić ušao je u najgledaniji rijaliti kao samostalan učesnik, a na samom početku istakao je da će svojim neočekivanim postupcima iznenaditi javnost i ujedno šokirati.

Kako je poznato da je zbog svoje profesije skoro godinu dana boravio u Kini, on je pred očima javnosti priznao nešto što je zaprepastilo sve, pa i njegove roditelje. On je otkrio da je devojka sa kojom je bio u vezi rodila njegovog sina, a sticajem okolnosti zbog majke njegovog deteta dobio zabranu boravka u Pekingu.

Jasmina Panić, Tomina mama nije znala za ovu informaciju, pa je prestravljena zbog ove vesti želela da veruje da je to izmišljena priča. Međutim, ona je posle nekoliko dana eksluzivno otkrila da ipak veruje u istinitost njegove izjave, jer se prisetila jedne situacije koja jasno može da potvrdi Tomino izlaganje.

foto: Damir Dervišagić

"Prvi put kada sam čula pitala sam se da li je on normalan, bila sam sigurna da smišlja neke priče u vezi deteta, stvarno sam ostala šokirana. Međutim, setila sam se da je par meseci, pre nego da uđe u Zadrugu ponovo dobio ponudu da ide u Kinu. Meni je rekao da mu se ne ide, pa je izbegavao da priča o tome. Menadžeru je rekao da su mu oduzeli pasoš, pa da nema vremena. Pitala sam ga: Zašto ne ideš ponovo? Samo mi je rekao da može bilo koje drugo mesto, samo ne Kina. Mislim da sam sad sklopila kockice i stvarno ne znam šta da kažem, zatečena sam. Nikada ne bih rekla ovo, jer sam ipak želela da prvo razgovaram sa njim, ali eto, vama sam otvorila dušu", ispričala je Tomina mama.

Pevačica Olja Bajrami bila je u prisnim odnosima sa jednim od bivših učesnika ovog rijalitija, a onda je ubrzo uplovila u ljubavnu romansu i sa njenim sinom od koga je starija skoro devet godina. Jasmina je ponovo ostala zatečena zbog njegovog izbora, a potajno je priznala i da nije baš oduševljena zbog ovoga.

"Ne znam, nije mi jasno šta će njoj osoba koja je mlađa od njega devet godina. Nije mi ni Toma jasan, ali nikako ih ne vidim zajedno u budućnosti. Mislim da to neće potrajati", rekla je Jasmina.

Kurir.rs/Pink/Foto

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track