OČAJNA! TI GLUMIŠ ŠMEKERA A JA PROLAZIM KAO JADNICA: Aleksandra Subotić IZMUČENA OD LJUBOMORE ZBOG LUNE, a David TOTALNO RAVNODUŠAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen

izgubljena

OČAJNA! TI GLUMIŠ ŠMEKERA A JA PROLAZIM KAO JADNICA: Aleksandra Subotić IZMUČENA OD LJUBOMORE ZBOG LUNE, a David TOTALNO RAVNODUŠAN! (VIDEO)

Rijaliti -

Posle snimka koji je odgledala Aleksandra Subotić se ne smiruje. Nju boli što je njen dečko David razgovarao sa Lunom Đogani, što su se osamili, a ona za to nije znala.

"Ti ja nikada ne bih bila s tobom da sam znala da si takav. Bezosaćajno pseto. Povređena sam. Šta mi radiš svako veće, ispijaš kafe sa nekim tamo. Posvađali smo je zbog tvoje jebene ravnodušnosti, samoživosti, zbog tvoje je.ene bezosećajnosti.

Dragojević se čudio i nije mogao da veruje šta čuje od svoje devojke:

"Praviš mi scene, nikako te ne shvatam. Ne verujem šta ti pričaš. Što si višta i histerila toliko. Šta treba da radim? Da se obesim? Tebi sve nešto smeta".

"Tebi konstantno nešto smeta. Ti si ni iz čega napravila frku. Glupo mi je zbog čega se svađamo", i dajle mu nije bilo jasno.

Subotićka ne može da podnese što je Dragojević tako ravnodušan i ne trudi se da nešto promeni:

"Ti si bezosećajan, tebe ovo ne potresa. Ti si se u ovo uživeo, tebi sve ide u korist. Ti nisi u vezi ni sa kim, sa mnom nisi u vezi. Boitno je da se ti dobro snimiš. Ti si najbezosećajnija osoba koju sam ja u životu videla. Ja prolazim kao neka jadnica tebe boli ku.ac. Je.e ti se kako se ja osećam. Bitno je da ti glumiš šmekera. Da meni neko kaže "ti meni ne prijaš"! Mrš bre u pi.ku materinu".

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja