UŽAS

MLADA NARUČILA ZADRUGARKI PESMU PA UMRLA NA NJENE OČI! Zbog ove tragedije i danas roni suze: Imala je 24 godine i NIJE JOJ BILO SPASA! (VIDEO)

Rijaliti -

Zlata Đurković podelila je sa cimerima iz "Zadruge 2" tragičnu priču sa jednog venčanja na kom je pevala, zbog koje i danas ne može da suzdrži suze. U pitanju je nesrećna sudbina dvadesetčetvorogodišnje Ivana Blagojević iz naselja Pogradac kod Bratunca, koja je umrla samo dvadesetak minuta nakon nakon što je Dragom Blagojeviću izgovorila sudbonosno "da".

Zadrugare je velika tuga progutala tokom Zlatinog izlaganja, koja je podelivši dve potresne priče iz života zatekla mnoge, ali i skinula veliki kamen sa srca izgovorivši sve javno.

"Ja sam pre sa jednom dragom ekipom iz Užica otišla da radim jednu svadbu u Bratuncu. U sali je bilo 500 ljudi. Nakon tog samog momenta venčanja, kad su mlada i mladoženja rekli 'da', mlada je prišla i zamolila me za jednu pesmu. Tražila je 'Počnite bez mene', od Ace Lukasa... Pala je ispred mene, 24 godine je imala. Cela sala je počela da vrišti, njeni roditelji su mislili da je nešto drugo u pitanju, a ja sam ustanovila da je sigurna smrt, devojka je umrla u venčanici", pričala je Zlata, još nednom napominjući da je završila medicinsku školu pa da je tako znala šta je po sredi.

Odmah potom, počela je da priča o bolesti koja ju je zadesila sedam dana nakon ovog nemilog događaja.

"Nakon te situacije mi smo imali udes. Ja sam sedam dana nakon toga dobila najobziljniji oblik virusa koksaki. Napao mi je srce. Tri godine majka me je hranila na slamčicu. Nisam prepoznavala svoju decu tada. Imam ozbiljne posledice od toga", izjavila je Zlata.

Na kraju, izvinila se cimerima zbog suza, pa tek tad shvatila da su svi uz nju, takođe u mnogi u suzama.

Ivana Blagojević, rođena Prokić, preminula je na svojoj svadbi 28. septembra 2008. godine u Bratuncu. Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu "Počnite bez mene" i srušila se nasred restorana naočigled više stotina zvanica.

"Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mesecima se pripremali. Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće", pričao je kroz suze Drago Blagojević.

"Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Venčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu bivše 'Kartonaže' u Bratuncu, gde se nalazi restoran. U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica. Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli. Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pesmu 'Počnite bez mene' Ace Lukasa. Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvestila od umora. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa", dodao je, pa naglasio da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem.

Kurir.rs/Nezavisne/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track