MATORA ME SIGURNO NEĆE PREVARITI U RIJALITIJU: Sanja veruje svojoj devojci, ali ovaj zadrugar ih je STRAŠNO razočarao!
Foto: Ana Paunković

OTVORILA DUŠU

MATORA ME SIGURNO NEĆE PREVARITI U RIJALITIJU: Sanja veruje svojoj devojci, ali ovaj zadrugar ih je STRAŠNO razočarao!

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započele su svoju ljubavnu vezu u prvoj sezoni rijalitija, a sada je njihova ljubav stavljena na veliki test. Naime, Tomićeva je odlučila da ponovo uđe u Imaginarijum, a Sanja joj je pružila podršku, iako joj je to teško palo.

"Moram da priznam da sam u apartmanu zaplakala, ali dobro, boriću se sa vetrenjačama i televizorom", iskrena je bila Sanja.

Ona je otkrila sa kim misli da će se njena devojka najbolje slagati u "Zadruzi 2", a onda priznala koji zadrugar ju je veoma razočarao.

"Sa Suzanom Perović, možda Bane, Anči pošto ulaze zajedno. Bora Santana ne, on nas je razočarao, imam svašta da kažem o njemu, ali o tom potom. Jako malo je dobrih ljudi, svi prave neke fejk priče, gledaju jedni drugima da zabodu nož u leđa, ogovaraju... Bolje da ima jednu kvalitetnu osobu pored sebe nego više loših", otvorena je bila Sanja.

Kako su Matora i ona započele vezu pred kamerama, Sanja je otkrila da li se plaši da će se ona tamo zaljubiti:

"Ne plašim se da će se zaljubiti tamo, 100 puta je dokazala da me voli i, što bi ona rekla, "Zašto bi menjala Ferari za Fiću?"

Na samom kraju Sanja je priznala da joj je veoma drago što je Jovanina i njena veza jedina opstala, iako su svi mislili da će raskinuti:

"Meni je žao što su ostali parovi raskinuli, Sara i Vojke, Teodora i Anđelo... Ali drago mi je što smo baš mi opstali, jer su svi pričali da sam folirant, imam to i napismeno (smeh), i drago mi je što smo dokazale da naša veza nije fejk, a ljude to boli i nisu očekivali da ćemo uspeti, a mi jesmo. Čak su mislili i da ja neću podržati Jovanu, a evo gde smo", zaključila je Sanja.

Kurir.rs/Pink, Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track