Najnovije vesti

IVAN MARINKOVIĆ DAO DARI BUBAMARI 1.000 DINARA: Bio sam u separeu, svi su mi ugađali, a onda mi je učinila OVO!
Foto: Promo, Damir Dervišagić, Ilustracija

DETALJNO O SUSRETU

IVAN MARINKOVIĆ DAO DARI BUBAMARI 1.000 DINARA: Bio sam u separeu, svi su mi ugađali, a onda mi je učinila OVO!

Rijaliti

Učesnik Parova ispričao kako je tražio Bubamari da peva njegovom bogatom drugu, koji je hteo da je časti sa 500 evra, ali on to nije dozvolio
 

Ivan Marinković još jednom je potvrdio da je slab na pevačice! Učesnik „Parova“ pohvalio se cimerima da je svojevremeno čašćavao Daru Bubamaru sa po hiljadu dinara u jednom beogradskom klubu.

foto: Promo

Iako je sada u ljubavnoj vezi s Jelenom Ilić, Marinković se često priseća svoje veze s Gocom Tržan, ali i druženja sa drugim pevačicama. Ivan je sada ispričao cimerima da je bio u provodu s društvom i da mu je tada Dara pevala za male pare.

foto: Damir Dervišagić

- Pre nekoliko godina došao mi je drug iz Beča, pun para. Hoće da izađe negde. Predloži mi da idemo u jedan beogradski klub gde peva Dara Bubamara. Meni se nije išlo, otišao sam kući, ali mi je društvo došlo do stana i otišli smo u provod - počinje Ivan i dodaje da je u gradskim miljeima velika faca.

- Mene svi znaju tamo i odmah sam dobio separe. Svi su mi se javljali i ugađali mi. Kad smo seli, moj drugar je izvadio punu butku para i hteo da traži od Dare pesmu i da je okiti sa 500 evra. Ja mu kažem: „Je l‘ si ti normalan?! Gde ćeš toliko para, to je mnogo!“ Pozovem ti ja konobara i rasitnim 500 evra, sve po stotke, a onda sto evra rasitnim u hiljadarke. Siđem dole na podijum, priđem Dari i dam joj hiljadu dinara. Kažem joj: „Daro, može pesma za mog druga?“ Ona oduševljeno pristane i kaže: „Samo za Ivana Marinkovića“ - pričao je Ivan cimerima, koji su ga slušali oduševljeno, i dodao da je nije samo jednom častio.

foto: Damir Dervišagić

- Tako sam joj dao nekoliko puta hiljadarku. Njemu sam uštedeo četiri glave.

Iako je o Dari pričao pohvalno, Marinković se dotakao i bivšeg cimera Ivana Ivanovića Đusa i dodao da su njegovi nastupi propast.

foto: Ilustracija

- Jednom sam došao na njegov nastup, bilo je sto ljudi. Ovde se ljuti kad mu to kažem, ali, brate, Đus je propao - rekao je Ivan.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić /Foto: Ilustracija, Damir Dervišagić, Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...