Najnovije vesti

MATORA OTKRILA TAJNE ODNOSA SA SANJOM: Tada svi bulje u nju i to me IZLUĐUJE! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MATORA OTKRILA TAJNE ODNOSA SA SANJOM: Tada svi bulje u nju i to me IZLUĐUJE! (FOTO)

Rijaliti

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora romansu su otpočele u "Zadruzi 1", a dok Matora trenutno boravi u "Zadruzi 2" ljubav i dalje traje. Pre ulaska u rijalitia, otkrila je da njih dve gaje pre svega prijateljski odnos, te kako se najviše svađaju zbog njene kilaže. 

 

"Nije ti svejedno kada se odvajaš od nekoga. Pored Ferarija nikada ne bih vozila Fiću. Ne bih menjala Sanju za šleper svežih karamela. Zajedno idemo svuda. Živimo zajedno. Imamo pre svega prijateljski odnos, ali i partnerski. Naravno, svađica je uvek bilo i biće, a u poslednje vreme najčešće se svađamo oko moje kilaže", priznaje Matora. 

 

foto: Ana Paunković

Godišnjicu veze, Matora i Sanja proslavile su u Amsterdamu. 

 

"Najlepši trenuci naše veze jesu ta putavanja. Sanja se stvarno trudi da me često iznenadi, pa mi je tako priredila putovanje za godinu dana veze. Bile smo u Amsterdamu i stvarno smo se lepo provele", kaže Matora.


Kako kaže, Sanja jedva da može da se odbrani od odvarača. To joj ne smeta, sve dok neko nije prost. 

 

"Imponuje mi i laska sve do granice kada to nije nepristojno i napadno", izjavila je Jovana, pa nastavila: "Dešavalo se da u restoranu neki dečko veoma nepristoljno bulji u Sanju i to ume mnogo da me iznervira. Ne volim kad je neko prost".

 

foto: Damir Dervišagić

S druge strane, napominje da kao i veze, prijateljstva posle rijalitija i te kako postoje. 

 

"Najviše se čujem sa Kijom, Anom, Milanom, Anđelom, Teodorom i sa matorom Džehvom. Prijateljstvo posle rijalitija definitivno postoji. Stvarno ne prođe dan da se ne čujemo", otkrila je Matora.

 

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Pink/Foto: Ana Paunković

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...