OTKRILA

ZLATA VRIŠTALA I PLAKALA NASRED SCENE! Mlada na svadbi pala mrtva pred njom, ali nije joj to bio NAJGORI DAN U ŽIVOTU! (VIDEO)

Rijaliti -

Zlata Đurković jednom prilikom rasplakala je cimere iz Bele kuće, pa i sebe, prisećajući se detalja sa jedne svadbe na kojoj je pevala. Tada, dvadesetčetvorogodišnju mladu je sustigla nesrećna sudbina.

Zatražila je omiljenu pesmu, "Pođite bez mene" od Ace Lukasa, a onda joj se iznenada slošilo i pala je mrtva, u venčanici, pred Zlatom, kako je zadrugarka tada navela.

Međutim, Zlata je ovoga puta šokirala kada je otkrila da to ipak nije bio najgori dan u njenom prilično turbulentnom životu. Iako je do sada mnogo šta podelila iz svoje privatnosti, zbog ove priče svi su zanemeli, jer je zadrugarka doživela jedan od najvećih roditeljskih strahova.

Naime, u periodu kada se ona takmičila u "Pinkovim zvezdama", njena ćerka Miona doživela je stravičnu nesreću.

"To mi je bio najgori dan u životu. Četvrti, peti krug je bio. Ja uvek puna elana, svaki put je bilo top, top, top. I uveče krenem dole na Dorćol, ja dole, zvoni mi telefon, kao: 'Sutra je proba' i ništa ja na probu i zvoni mi telefon, a moja ćerka na Zlatiboru na rekreativnoj nastavi. Kažu: 'Zlato, Miona je u bolnici. Nisu javili da je na Torniku led na stazi, polomila je obe noge', a ja ovde u Šimanovcima na probi i ja ljudi dolazim, a njoj gips do struka. Ja sam uveče učestvovala, vrištala sam na sceni koliko sam plakala", pričala je Zlata.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track