Najnovije vesti

MATORA JE OSTAVILA SAMU SANJU, ALI NE VERUJE JOJ BAŠ: Kada sazna šta joj je Jovana uradila, ODLEPIĆE!
Foto: Ana Paunković

RAZARA JE LJUBOMORA

MATORA JE OSTAVILA SAMU SANJU, ALI NE VERUJE JOJ BAŠ: Kada sazna šta joj je Jovana uradila, ODLEPIĆE!

Rijaliti

Njihova ljubavna priča počela je turbulentno i dosta dugo je bila na staklenim nogama. Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora započele su vezu u rijalitiju "Zadruga", a posle 10 meseci ljubavi čvrsto koračaju ruku pod ruku i ne mare za negativne komentare.


Otkako je prelomila i shvatila da nije bitno kog je pola osoba koju voli, već kakva je ta osoba, Sanja ne skida osmeh sa lica i uživa sa Matorom.

Međutim, iako im sada cvetaju ruže, doza ljubomore i nepoverenja je prisutna, Matora je pred ulazak u "Zadrugu 2" unajmila privatne detektive da prate Sanju dok nje nema.

foto: Ana Paunković

- Sanja i Jovana uživaju u ljubavi i zajedničkom životu i svi ljudi iz njihove okoline maštaju da imaju takvu vezu. One se super slažu, zajedno rade na projektima, imaju razumevanja za potrebe jedna druge, ali... Jedno "ali" devojci sreću kvari... Jovana je pomalo nesigurna u sebe jer svi znaju da je Sanja pre nje bila i sa muškarcima, pa je to ponekad muči. I baš nekoliko dana pred ulazak u rijaliti ona se odlučila na drastičan potez koji niko od nje nije očekivao - otkriva izvor blizak Matoroj.

 

- Pošto će Sanja tek kasnije da joj se pridruži u rijalitiju, Jovanu je mučilo šta će njena devojka da radi kada nje ne bude bilo. I baš zbog tih sumnji ona je unajmila jednog privatnog detektiva, koji će pratiti Stankovićevu. Neće joj taj detektiv biti stalno za petama jer bi to bilo isuviše providno. Najviše će raditi noću, da se uveri kada Sanja dolazi kući, gde ide i da li je nekoga dovodila u njihovo ljubavno gnezdo. Pošto je Jovana odsečena od sveta i ne može da ima komunikaciju sa tim detektivom, ona se poverila nekolicini bliskih prijatelja koji će dobijati informacije o Stankovićevoj - otkriva izvor i dodaje da će Jovana u "Zadruzi" dobijati informacije o Sanji.

 

- Naime, sve su isplanirali tako da kada Matora dobije telefonski poziv oni već imaju smišljenu šifru i tako će saznati sve što je bude interesovalo o Sanji i njenim akcijama - otkrio je izvor i podelio sa nama da se plaši kako će Jovanina devojka reagovati ako bude saznala.

 

- Sanja je svesna da je Jovana impulsivna i da ima ljubomorne ispade, ali ne verujem da je ovo očekivala od nje. Ona se dosta promenila od kada je sa njom u vezi i sve"rizične muškarce" je izbacila iz svog života kako bi pokazala koliko joj je stalo da njihova veza uspe. Svi koji znaju šta je Matora uradila plaše se kako bi Sanja reagovala kada bi saznala da je neko špijunira. To bi njihovu vezu stavilo na ozbiljan ispit i niko ne zna da li bi se to dobro završilo. Ono što je sigurno jeste da Sanja i ne sluti da je neko prati i svi koji su upleteni u aferu „privatni detektiv" nadaju se da će tako i ostati - otkriva izvor.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...