Najnovije vesti

SASTANAK

OKUPILE SE DA OGOVARAJU LUNU ĐOGANI: Moskva, Rebeka i Dragana iznele sav njen PRLJAV VEŠ! Vi niste čuli kada je ona... (VIDEO)

Rijaliti

Luna Đogani je zbog Marka Miljkovića napala Draganu Mitar, a ona je kasnije otišla u dvorište i razgovarala sa Natašom Moskvom i Rebekom Popović.

 

Njih 3 ogovarale su blogerku, pa su iznosile sve što znaju o njoj, a Rebeka je bila više nego direktna.

 

"Nije više u centru zbivanja i zato isplivavaju njene slabosti. Sad se vrši presing da ona pokaže svima da nije samo ona ta Luna, ima ih više", rekla je Rebeka.

 

foto: Printscreen

"Ona i ja smo imale par situacije i ne mogu da kažem, kad mi je bilo teško branila me i bila je tu za mene. Meni je najviše zasmetalo to što je rekla da si ti radila spolja sve što je ona unutra", dodala je Nataša.

 

"Ja bih išla odavde, meni je mesec dana puna kapa, verujte mi! Vi niste čule kad je ona tražila čašu, on (Marko Miljković) kaže da je dao Dragani. I jesam li ja uticala na to što on uvek meni da sve? Ja sam sa njim sedela juče i rekla sam mu baš da ona mene ne simpatiše", rekla je Dragana.

 

foto: Printscreen

Moskva je odlučila da otvori dušu, pa je bez dlake na jeziku ispričala jednu situaciju koja se desila između nje, Marka Miljkovića i Lune.

 

"Ona je svima nama stavljala do znanja da nikad ništa neće biti među njima. I sad ispada - mi nju pljujemo, a mi samo konstatujemo. Ona je meni pomagala i ja neću govoriti ništa ružno, ali baš ću pričati sa njom. Sinoć ja idem u garderober, ona i Marko stoje i zaustavim se. I ona kaže njemu da je on nešto... U smislu da ju je zapustio. Marko je meni pre par nedelja rekao da mu je Luna broj jedan", rekla je Moskva.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...