ZORIČIN POLIGRAF JE PODIGAO OGROMNU PRAŠINU, A ONDA JE PONOVO ŠOKIRALA: Neću da prestanem da pijem ALKOHOL! Dozu sam pojačala od kada se desilo OVO!
Foto: Printscreen/Happy

UVEK ISKRENA

ZORIČIN POLIGRAF JE PODIGAO OGROMNU PRAŠINU, A ONDA JE PONOVO ŠOKIRALA: Neću da prestanem da pijem ALKOHOL! Dozu sam pojačala od kada se desilo OVO!

Rijaliti -

Zoričin poligraf je "podigao prašinu" zbog brojnih detalja iz privatnog života, a sada je posle svega otkrila kako se oseća.

Radojkovićeva je odgovorila na nekoliko pitanja koja su zanimala sve gledaoce.

Iako si tvrdila da ti se Baki B3 ne sviđa, poligraf je pokazao da je to LAŽ.

- Bez obzira na osudu ukućana zbog detalja iz mog života, pogotovo na činjenicu da ne želim da kontaktiram sa polusestrama i nekim rođacima, i da sam imala vezu sa starijim čovekom. meni je najbitnije da sam bila iskrena i da sam naišla na podršku gledalaca. Kada sam ušla u kuću, dosta vremena sam provodila sa Bakijem ali smo se vremenom udaljili. U početku mi se svideo jer je bio stalno sa mnom, davao mi je savete, šalili smo se i smejali. On se distancirao od mene i izgubili smo komunikaciju. Neka mi sudi poligraf kada kažem da mi se Baki ne dopada.

foto: Printscreen/Happy

Svi su primetili da imaš problem sa alkoholom. Postoji li razlog iz tvog života zbog kog si se odala piću?

- Razmišljam u poslednje vreme u kom trenutku je moj počeo i kuda me vodi. Počelo je valjda sa izlascima, pila sam piće, dva za veče. Pojačala sam sa svakim raskidom i dozu i meru. Poslednja veza me je dotukla i tada sam se potpuno predala alkoholu. Majka ubrzo postala bolesna i morala sam sama da vodim računa o kući, finansijama i svemu ali sam prestala kada su mi počela predavanja. u poslednjih dva meseca pijem svaku noć, jedne večeri sam se i onesvestila. Zbog sebe i podrške koje imam napolju, pokušaću to da kontrolišem. Kada sam pripita jako me povređuje sećanje na majku i ne znam kako da izađem na kraj sa tugom koju osećam. Mislim da nisam alkoholičarka, i pokušaću da ograničim unos alkohola na neku pristojnu dozu. Sigurna sam da sada nije pravi trenutak da u potpunosti prestanem da pijem.

foto: Printscreen/Happy

U toku žurke si celu noć pokušavala da zavedeš Nikolu Jovanovića Conju, čak si ga na kraju večeri i poljubila. Da li bi nešto volela da imaš sa njim?

- Zapravo on mene juri po vili i dosađuje mi. Isto tako, on je meni prišao u više navrata da me poljubi. Njega zavesti je - ništa lakše. Njegov jedini kriterijum je da ima dve noge i da nema kljun i perje. Za mene on čak i nije muškarac.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track