MARINKOVIĆ ODRŽAO SLOVO, CELA VILA ZANEMELA! Otkucalo njegovih 5 minuta: Ovo mu neće zaboraviti NIKAD!
Foto: Happy screenshot

NEOČEKIVANO

MARINKOVIĆ ODRŽAO SLOVO, CELA VILA ZANEMELA! Otkucalo njegovih 5 minuta: Ovo mu neće zaboraviti NIKAD!

Rijaliti -

Ivan Marinković obratio se cimerima iz vile "Parova" i progovorio o fizičkom sukobu sa Đorđem Tomićem. Takođe, iskoristio je priliku da poruku uputi i svojoj porodici, kao i svima onima koji ga gledaju u rijalitiju.

"Na snimku koji nam je produkcija pustila se jasno vidi da nisam prešao granicu dozvoljenog, ni na jedan način nisam prekršio dozvoljenu provokaciju, čak me ni produkcija nije sankcionisala. Drago mi je što smo videli snimak, jer se lepo vidi da sam pravio šou. Tu je režija da proceni da li je to zanimljivo ili ne", govorio je on.

"Vratiću se na Conju recimo, koji je vodio dnevne emisije, a većina takmičara ga je ometala i nikom ništa. Niko nije reagovao", istakao je, pa dodao: "Plesao sam sa Ljubicom, a onda me je Đorđe gurnuo, da sam se okliznuo i pao. On se vraća na voditeljsko mesto kao da se ništa nije desilo. Đorđe je pokazao juče svoju agresivnost! Audio snimak je veoma bitan takođe, jer se čuje udarac, a Tomić objašnjava kako je slučajno zakačio Bakija, a ne mene", govorio je Marinković, dok ga je okruženje nemo slušalo.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track