TEODORA DALA 25.000 ZA TAJNI SUSRET SA ANĐELOM: Za sobom ostavili haos kao POSLE ORGIJANJA!
Foto: Damir Dervišagić

ponovo zajedno?

TEODORA DALA 25.000 ZA TAJNI SUSRET SA ANĐELOM: Za sobom ostavili haos kao POSLE ORGIJANJA!

Rijaliti -

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, iako tvrde da nisu obnovili svoju vezu, sastali se na dan njegovog rođendana i provodili se u apartmanu koji je ona platila 25.000 dinara.

foto: Damir Dervišagić

Teodora i Anđelo kriju da su ponovo zajedno. Njih dvoje uporno tvrde da nisu obnovili vezu, ali ih je odao susret u jednom hotelu u Zemunu.

Pevačica i maneken, koji su svoju ljubav započeli tokom boravka u prvoj sezoni "Zadruge“, prema navodima našeg izvora, ne žele da se zna da su svojoj vezi dali još jednu šansu, pa svoje pomirenje kriju kao zmija noge. Zbog toga se ne pojavljuju na javnim mestima, već se kriju po hotelima, a u jednom su i proslavili Rankovićev rođendan.

Bivša zadrugarka potrudila se da svom dragom obezbedi lep doživljaj, pa je iznajmila apartman sa džakuzijem. Nabavila je rođendansku tortu i šampanjac, a za noć koju su proveli zajedno daleko od svih iskeširala je oko 25.000 dinara.

Izvor koji je video Teodoru i Anđela u hotelu je za Rijaliti ispričao kako je izgledao njihov tajni susret.

"Teodora je bila uzbuđena, ona je tog dana ranije stigla u hotel kako bi pripremila iznenađenje za Anđela. Donela je tortu, a onda je uveče došla s Rankovićem. On ništa nije znao, mislio je da će zajedno provesti noć i opustiti se daleko od svih. Delovali su srećno", kaže naš izvor i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

"Bila je to burna noć. Iza sebe su ostavili haos u apartmanu. Kao da su orgijali", završava izvor.

Podsetimo, Teodora je u prvoj sezoni "Zadruge“ ušla u rijaliti kao zauzeta devojka koju je napolju čekao dečko Kristijan, ali je pala na šarm manekena i ubrzo su započeli vezu. Iako je postala rijaliti igrač iz samo jednog razloga - da bi reklamirala svoje pesme, Teodora je bila najaktuelnija zbog veze sa Anđelom, ali i zbog negodovanja njihovih majki povodom te ljubavi. Njih dvoje su nastavili vezu i po završetku rijalitija, a Teodora je u spotu za pesmu "Crni vitez“ angažovala Anđela. Ipak, brzo su raskinuli, ali prema poslednjim informacijama, opet su zajedno.

foto: Kurir

Kurir.rs/Marija Trajković /Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track