ŠOK

POSLE OVOG SAVINOG RAZGOVORA SA SLOBOM LUNA SE RASPALA PRED SVIMA! Nije imao pojma kako će blogerka da reaguje: Sad znaš NA ČEMU SI! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani ridala je naočigled svih pošto je Sloba Radanović završio sa repertoarom a zatim i otišao sa zadrugarske žurke.

"Osetila sam da će doći. Zato mi je bilo muka ceo da. Svi koji su mu prišli pre mene su ga grlili. Ja sam ga pogledala i pružila ruku. On je očekivao da ću i ja da ga zagrlim", pričala je Luna Savi, s kojim je spavala u hotelskoj sobi.

Sve vreme nakon dramatičnog događaja Savo ju je tešio, a jutro posle dramatičnog događaja i priznao da je uradio nešto što uopšte nije planirao.

"Imao sam potrebu nešto da mu kažem, ali nisam znao kako ćeš ti da reaguješ. Kada smo se pozdravili samo sam rekao: "Da ti nije palo na pamet da odeš a da se ne pozdraviš". On je rekao: "Ne, ne". Očekivao sam da će on bar nešto da progovori. Jesi uzrujana i sve, ali mogao je makar na minut da te pozove. Sad bar znaš na čemu si", zaključio je on.

"Oduvek sam ja znala na čemu sam. To nije muškarac u koga sam se ja zaljubila. Ja sam se zaljubila u šmekera, muškarčinu. Niko nije otpevao nijednu pesmu koja je vezana za nas dvoje. Svaki deo tela me boli", prokomentarisala je Luna.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja