SEKS U ŠTALI, PREVARE, TUČE I LAŽI: Ovo su NAJBURNIJE rijaliti ljubavi
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić, Marina Lopičić

Nijedna nije bila prava

SEKS U ŠTALI, PREVARE, TUČE I LAŽI: Ovo su NAJBURNIJE rijaliti ljubavi

Rijaliti -

Gastoz i Zorica Dukić

Najturbulentnija rijaliti ljubav je između blogera i frizerke, koji su se smuvali u „Parovima“ 2015. Njih dvoje su se svađali i mirili se pred kamerama, a Zorica je bila ljubomorna na njegove bivše, s kojima se svađala - Tijanom Ajfon i Ružicom Veljković. Po izlasku iz rijalitija spekuliše se i da su se Zorica i Gastoz potukli i da je reagovala policija. Vezu su okončali 2016. godine.

foto: Dragan Kadić

Stanija i Kristijan Golubović

Stanija i Kristijan zbližili su se tokom „Farme“ 2015. godine. Kako je Golubović ranije ispao, nastao je haos. On tvrdi da je u dogovoru sa starletom uložio 12.000 evra u glasove za nju kako bi pobedila i da je trebalo da mu isplati polovinu para. Kako Stanija to nije uradila, Kristijan je sve izneo u medije.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Crnogorski pevač i manekenka smuvali su se u „Farmi“ 2013. godine, verili se, a po izlasku iz rijalitija su sklopili građanski brak. Posle tri meseca su se rastali, a Jovana je optužila Danijela da ju je tukao i varao s muškarcem, da joj nije dao da radi i da su živeli na tri sendviča dnevno. Pevač je ovo demantovao.

foto: Marina Lopičić

Jelena Golubović i Čupo Kalač

Rediteljka i pevač vezu su započeli u „Farmi“, gde su se polivali kafom i imali seks. Romansu su nastavili i nakon povratka u realni život, ali su se rastali. Golubovićeva je optužila Čupu da ju je koristio za marketing, a on je otkrio da je ona voli samo analni seks.

foto: Dragan Kadić
foto: Kurir

(Kurir.rs /Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track