ANABELA SPUSTILA SLOBU RADANOVIĆA NA DNO! Sve je videla i ništa joj se ne sviđa: Neljudsko ponašanje OŠTRO OSUDILA!
Foto: Vladimir Šporčić

PREKINULA TIŠINU

ANABELA SPUSTILA SLOBU RADANOVIĆA NA DNO! Sve je videla i ništa joj se ne sviđa: Neljudsko ponašanje OŠTRO OSUDILA!

Rijaliti -

Anabela Atijas prekinula je tišinu pa prokomentarisala Slobino gostovanje u "Zadruzi 2". Pevač je istakao kako sebi ništa ne zamera te da smatra da se poneo krajnje profesionalno na rijaliti žurki na kojoj je pevao, ali pevačica ga se podsetila na obežanje koje po njenom miškljenju nije ispunio, te mu javno očitala lekciju.

"Nije se poneo onako kako je ona očekivala. Obećao joj je da će biti prijatelji, a prijatelji ne regauju tako kad se sretnu. Ali Bože moj. Čovek je sam rekao za sebe da je profesionalac koji je odradio svoj posao, ali opet, moje mišljenje je - ja sam dugo na estradi. Neki to priznaju, neki ne, ali nekako sam uvek imala potrebu da s ljudima budem... da se ljudski ponašam i obraća, što želim svakoj novopečenoj zvezdi. Ima ona rečenica - zapamti dobro ona lica koja kada se penješ ka vrhu... da ne pogrešim, znate šta hoću da kažem? Nikad ne znaš ko će ti u životu zatrebati. Nigde ne treba zatvrati zadnjicom vrata", izjavila je Anabela.

Kada je čula da su ga pogodile njene suze, te ga podsetile na suze njegove majke, izdigla se iz čitave situacije pa mu se javno i zahvalila.

"Lepo od njega. Konačno da sam čula empatiju s njegove strane. Hvala mu", rekla je ona.

Inače, Anabela je skrenula javnosti pažnju da ona nije nikakva rijaliti mama koja daje izjave i reaguje ovako ili onako na postupke ćerke u rijalitiju.

"Ja sam javna ličnost. Novinari su uzimali moje izjave i pre 'Zadruge' i pre Lune", napomenula je ona, kako bi izgubila titulu koju je stekla tokom protekle sezone "Zadruge" u koju je, kako kaže, bila uvučena.

1 / 5 Foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Blic/Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track