Najnovije vesti

ZAPALILA SVET UŽIČKIM KOLOM, A DA STE JE VIDELI PRE SAMO NEKOLIKO GODINA, NE BISTE JE PREPOZNALI: Ivana Trišić NEKAD i SAD! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

neprepoznatljiva

ZAPALILA SVET UŽIČKIM KOLOM, A DA STE JE VIDELI PRE SAMO NEKOLIKO GODINA, NE BISTE JE PREPOZNALI: Ivana Trišić NEKAD i SAD! (FOTO)

Rijaliti

Ivana Trišić predstavila nas je na 67. međunarodnom Izboru za Mis održanom u Kini. Pored dosta tehničkih problema koji su je snašli tokom takmičenja, kao što su izgubljeni kofer sa 30 haljina, ona je sve stojički podnela, i uspela da se plasira u najlepših 30 devojaka sveta. Ona je zaigrala i užičko kolo na sceni sa lepoticama zajedno sa misicom iz Crne Gore, pa je i time pokupila pozitivne glasove ljudi širom sveta. 

Ipak, i pored lepote koju joj ne možete osporiti, kao i snalažljivosti, koju je u više navrata pokazala, postoje dokazi da Ivana nije oduvek izgledala kao danas.

Zapravo, fotografija iz lokalnog kluba od pre nekoliko godina otkrila je tadašnji izgled misice.

foto: Printscreen Facebook

Da li je u pitanju samo promena stajlinga ili neka plastična operacija nije poznato, ali su promene poput povećanih usana i grudi evidentni, a i kilažu je smanjila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? MISS WORLD SERBIA 2018. ? (@ivana_trisic) on

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...