HIT

UHVATILA SE SA ADAMOVOM BIVŠOM, PA RAZVEZALE O KIJI, LUNI I SLOBI! Blogerki uši gorele: Kad ovo bude saznala neće joj biti lako! (VIDEO)

Rijaliti -

Biljana Micić i Luna Đogani polako ali sigurno grade jaku prijateljsku vezu. Adamova bivša samo što je ušla u "Zadrugu 2" i već je jasno odredila s kim i kako razgovara, a s blogerkom se baš zbližila.

foto: Printscreen Pink

Međutim, tokom kupovine, podigle su ogromnu prašinu. One su razgovarale o ljubavnom trouglu koji je svakako obeležio "Zadrugu 1" - Luni, Slobi i Kiji.

Naime, ona planira da objavi pesmu o njima, a Đoganijevu je strašno zanimalo kako ide deo u kojem je ona spomenuta zajedno sa Kockarevom.

"A kako ide taj deo za mene i Kiju? Baš me zanima to, koja je fora? Kao ljubavnica i žena. Kao ku*va Luna? Šalim se", pričala je ona.

"Ne smem da ti kažem! Ne smem! Ne, ne, ne", odgovorila joj je Biljana.

Podsetimo, Luna Đogani i Sloba Radanović započeli su i završili romansu tokom prve sezone ovog rijalitija. Njegova tadašnja supruga Kristina Kockar priključila se ekipi zadrugara i na kraju odnela pobedu. Malo po završetku "Zadruge" su se razveli pred ljudima, ali ne i pred Bogom.

Kako pevačica ističe, zbog Slobodana je ponovo sve na čekanju.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja