HTELI DA I DETE DA NAPRAVE U RIJALITIJU, A SADA JE SVE PALO U VODU: Raskinuli Coka i Lakić! Razlog će vas šokirati! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

DRAMA

HTELI DA I DETE DA NAPRAVE U RIJALITIJU, A SADA JE SVE PALO U VODU: Raskinuli Coka i Lakić! Razlog će vas šokirati! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Coka Tasić i Nikola Lakić zvanično su raskinuli u vili "Parova".

"Navikla si na više od 100 evra jer su ti Arapi davali", besneo je Lakić, a ta svađa rezultirala je time da stave tačku na svoj odnos.

Milutin Radosavljević Mili nije čekao, već se odmah uključio u celu priču.

"Svi misle da je Coka mala devojčica, a ona to nije. Išla je sa kuponom u kazino kako bi jurila Arape. Ne daj Bože da u vilu uđe fudbaler, ona bi ga zaboravila. I pored svega ovoga mislim da je problem u Lakiću jer mu se stalno ovo dešava", izjavio je on.

foto: Happy screenshot

Ostali ukućani počeli su da komentarišu situacfiju odmah za njim.

"Oko gluposti smo se posvađali. Nabija mi na nos nešto sa početka rijalitija, a ja ne mogu to da proživljavam", rekla je Coka.

"On je težak. Više puta sam videla da je on pravi ljigavac. Njegov mentalilitet mi se ne sviđa. Nemoj da plačeš", tešila ju je Enisa.

"Nikada nisam htela da se naše svađe vide. Nikola nije loša osoba, nikada neću reći nešto loše o njemu", nastavila je ipak ona, potresena.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happpytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track