HAOS

IVANA UŠLA U ZADRUGU I ODMAH ODRŽALA BUKVICU ĆERKI: Morala sam da zaštitim sina, sve nas vodim iz SRBIJE! Minina majka progovorila o Ljubi i Karađorđu, a onda je OVO dala mezimici! (VIDEO)

Rijaliti -

Ivana Vrbaški pričala je o stanju svoje ćerke, koja je pre nekoliko dana doživela nervni slom posle žurke.

Minina majka je objasnila kako je njena ćerka sve rekla u pijanstvu i za nju to nije bio "nervni slom" kako su svi rekli. Ivana je dobila priliku da razgovara sa svojom ćerkom, koja joj je odmah rekla da je danima boli stomak, a majka ju je savetovala:

foto: Printscreen

"Ponašaj se normalno, neka misli ko šta hoće, tvoja majka nije folirant, prošla ke pakao napolju. Moram da zaštitim Borisa, zato sam izašla iz ovoga. Generalno sam super, kući sam, čekam tebe. Postoji jedan krug, u njemu smo Boris, ti i ja. To je moja porodica i mi se držimo zajedno i kada izađeš rešavamo stvari i idemo što dalje, sa ovog kontinenta. On čovek nije loš, poštuj ga, ne ulazi u svađu sa njim. Pozdravi Ljubu, nemam ništa protiv toga, ona meni deluje normalno. Uživaj sa njom, znam da ti starije žene menjaju mamu ovde. Tri miliona da mi ponude, ja Borisa ne mogu da ostavim, nisam folirant. Budi dobra, svi te volimo i podržavamo. Ako te vidim u krevetu sa nekim, platiću i pretući ću te. Moja zasluga je što je Karađorđe ušao i rešio sve sa ćerkom. Ja nju razumem, kakva god da je."

Minina majka joj je donela i brojanicu, koju je ona odmah stavila na ruku, pa su se kroz suze pozdravile. Mina je priznala svima da će otići u Australiju nakon što izađu iz rijalitija, kod izvesnog "Vlade".

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja