JE*EM LI TI MAMU KU*VINU! Zorica Marković NASRNULA na DOROTEU, a razlog je BIZARAN  (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Je*em li ti mamu ku*vinu

JE*EM LI TI MAMU KU*VINU! Zorica Marković NASRNULA na DOROTEU, a razlog je BIZARAN (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon odgledanog snimka na kome je prikazano da je Dorotea Jovanović zamenila svoj krevet koji je bio natopljen vodom kojom je čišćeno kupatilo sa krevetom Marijane Zonjić, njih dve su ušle u žestok okršaj.

Naime, Zonjićeva je pobesnela što je danima spavala na prljavom krevetu, ne znajući da je zamenjen. Potom je rešila da se revanšira Dorotei i zameni krevete i tom prilikom polila njen jastuk.

Marijana je polila vodom Doroteu koja je igrom slučaja nosila bundu Zlate Đurković i tada je ukvasila. Zbog toga je Zlata odmah zaurlala na Zonjićevu, očitala joj lekciju i unela joj se u lice. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti i sprečilo da ne dođe do većeg konflikta.

foto: Pritnscreen

- To je moja bunda. Sad ćeš fenom da je sušiš - povikala je Zlata.

Pljuštale su uvrede na sve strane, a dve plavuše su počele naizmenično da se polivaju vodom i tada su sve ostale krevete koji su se našli do njih ukvasile.

Opšti haos je nastao kada je nehotice Dorotea polila i Zoricu Marković koja je odmah zarežala na ovu zadrugarku.

- Je*em li ti mamu ku*vinu. Šta si mi uradila od majice - vikala je Zorica, dok se Dorotea pravdala da nije imala nameru da je polije.

Žestoka rasprava se iz spavaće sobe preselila i u dnevni boravak gde je Marijana najstrašnije histerisala i sve što joj se našlo pod rukom uzimala i gađala Zonjićevu. Obezbeđenje je bilo na vrhuncu svog zadataka i odmah se pobrinulo da Doroteu odvede u zatvor kako bi se smirila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track