nije mu svejedno

MIKI IZLJUBOMORISAO! SMETA MU SVAKO KO SE PRIBLIŽI SUZANI: Ja počinjem da se pitam šta se tebi uopšte sviđa kod mene! OČAJNI POTEZI PČELARA! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić i Suzana Perović krili su se od očiju javnosti oko mesec dana u rijalitiju "Zadruga 2", a onda su ih kamere Velikog šefa razotkrile , pa je mirna tajna veza uplovila u jaku buru i trzavice. Ovome ponajviše doprinosi Mikijeva ljubomora, pa se tako ovoga puta na tapatu našao Vladimir Todorović.

"Kako te nije sramota? Da li je moguće da si toliko đubre? Neke budalaštine, neke ljubomore. Ti si najveći ljubomornik", vikala je Suzana.

foto: Printscreen

"Došao gospodin učitelj, pričala sa njim dvadeset minuta. Ti si meni ubacila to u glavu, da ja ispadnem ljubomoran. Ti si meni bušila mozak kako tebe gleda ovaj, kako je onaj stavio ruku. Ja počinjem da se pitam šta se tebi uopšte sviđa kod mene!", odgovarao joj je Miki.

"E, moj ti! Mene si našao da voziš! Đubre jedno odvratno i debelo! Ja svoje prijatelje ne bih nervirala, tako kao ti. A pre toga mi kažeš kako te jedina smirujem", rekla mu je Suzana koja je u jednom trenutku naskočila na njega i počela da ga udara.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja