PLATIO JOJ PUT IZ ŠVEDSKE, SAČEKAO JE NA AERODROMU, ODVEZAO NA KOPAONIK... ERA OJDANIĆ ZNA SA ŽENAMA! Rijaliti zvezda otkrila sve detalje tajne veze sa folkerom!
Foto: Marina Lopičić

RASKRINKANA

PLATIO JOJ PUT IZ ŠVEDSKE, SAČEKAO JE NA AERODROMU, ODVEZAO NA KOPAONIK... ERA OJDANIĆ ZNA SA ŽENAMA! Rijaliti zvezda otkrila sve detalje tajne veze sa folkerom!

Rijaliti -

Već neko vreme spekuliše se o njenom odnosu sa Erom Ojdanićem pa je Mea Bond, inače poznata po iskrenosti, odlučila da stavi tačku na gradske priče.

"Era je moj drug i mnogo ga obožavam, jer je narodnjak i pozitivac. On je meni kupio kartu samo jednom za takmičenje Mis snega na Kopaoniku. Tada nisam imala para i on mi je uplatio kartu i ja sam mu zahvalna na tome. Tamo sam se ekstra provela i bilo mi je zanimljivo. Meni je super sa Erom. Došao je na aerodrom po mene svojim autom i odveo me preko brda i planina do Kopaonika", ispričala je ona sve detalje njihove "tajne veze".

foto: Happy screenshot

Bez obzira na prošlost koju ima sa Milutinom Radosavljevićem Milijem tvrdi da njegova verenica Marijana Marković nema razloga za brigu.

"Ma Mili je ispričana priča i jedan lažov običan, beskućnik i neobrazovani lik. Vidi se da ima potrebu za stalnom pažnjom i da bude u centru svih događaja. Ta njegova veza je propala jer ni Marijana nije rođena juče. Ona je sa njim samo da bi se ispromovisala preko njega, rekla mi je lično na Vajberu one večeri kada ju je Mili premlatio u hotelu", rekla je ona bez dlake na jeziku.

Zbog čestih sukoba sa Anđelinom Marjanović, devojkom Đorđa Tomića, mnogi su je okarakterisali kao ekstremno ljubomornu ženu. Ipak, poljubac koji se dogodio između njih dvoje na jednoj žurki ona nije mnogo "primila k srcu" te objašnjava da zapravo uopšte ne ljubomoriše, već se brani.

"Ja se ne svađam, nego kritikujem Đinu zbog mržnje prema meni. Zakačila se na mene od prvog dana i ona hoće da se tuče, digla je ruku na mene kada sam joj zapretila da ne uzima moju hranu koji mi fanovi šalju. Takođe, njena sestra ima stalno nešto sa mnom, šatro konfilkt, samo da me poljulja psihički. Ali sam jača od njih dve zajedno! Ako me budu samo pipnule dobiće batine kao nikada do sada! Ja gledam svoj život i furam svoj fazon a ko se kači sa mnom i tera silu taj će i da dobije", zaključila je ona.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja