šok

ČOLAK I DOROTEA ZAVRŠILI U KREVETU! MAZIO JE, PA MU SE USLADILO: Jutro nakon akcije, Jovanovićeva VAN SEBE! Besna kao RIS! (VIDEO)

Rijaliti -

Bane Čolak i Dorotea Jovanović proveli su noć u zatvoru, po kazni zbog Zerine Hećo i Mine Vrbaški sa kojima su imali sukobe tokom žurke u Imaginarijumu. Završili su u krevetu, na iznenađenje mnogih zadrugara.

foto: Printscreen

Dorotea je legla u donji krevet sa Čolakom, a razlog je navela taj što noću mesečari. Čolak je iskoristio ovu priliku, pa kada se takmičarka uspavala, zavukao joj ruku ispod majce. On je mazio, a ona nije reagovala.

Doroteu je probudila Čolakova ruka, a onda je počela da besni i ljuti se na njega. On se pravio da ne zna o čemu se radi, govoreći joj da ona sve umišlja.

"Znači ruku ispod moje majce ne može niko da stavi bez mog odobrenja. Znači da. Znači Branislave neću gubljenje honorara inače bih te nabola. Keve mi. I moja mama bi rekla "nabodi ga"! Jesam luda sam ko struja. Očekujem da me gledaš kao ortaka, jer ja tebe gledam aseksualno, ali tvoja ruka završi ispod moje majce!", vrištala je Jovanovićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track