ČOLAK JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO MOJU ĆERKU, OČAJNA SAM: Majka Jovanovićeve zgrožena Banetom! On je BOLESTAN!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

NIJE JOJ LAKO

ČOLAK JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO MOJU ĆERKU, OČAJNA SAM: Majka Jovanovićeve zgrožena Banetom! On je BOLESTAN!

Rijaliti -

Gledaoci rijalitija ostali su šokirani kada su videli snimak na kojem Bane Čolak dodiruje Doroteu Jovanović dok ona spava. Njena majka Dragana je očajna, pa je o svemu progovorila.

Vidno uznemirena majka učesnice "Zadruge 2" Dorotee Jovanović kaže da nema tih reči kojima bi opisala svoju trenutnu nemoć zbog agonije u kojoj se nalazi njena ćerka nakon što ju je Branislav Čolak pred kamerama dodirivao po telu dok je ona spavala u zatvoru u koji su oboje dospeli zbog histeričnog ponašanja.

foto: Printscreen You Tube

Gledaoci su ostali šokirani kada su videli snimak na kojem Bane zavlači ruku ispod pokrivača i dodiruje Doroteu. U trenutku kada se Dorotea probudila shvatila je da Banetova ruka ispod njene majice i počela da je da se dere na njega. Mlada učesnica rijalitija je bila zaprepašćena, a njena mama njeno ponašanje opisuje kao razumnu i jedinu prihvatljivu reakciju u datoj situaciji.

"Bane je patološki lažov koji poriče i ono što su kamere snimile. Neki ukućani ga brane jer nisu videli istinu, jer izgleda ne mogu da poveruju da je toliko bolestan. Zameram i što psiholozi i psihijatri nisu procenili o kakvom čoveku se radi. On je navodno u spoljnjem svetu stao u zaštitu Zerine kad je silovana, a u rijalitiju je na korak da isto uradi. Već je počinio ogromne greške, tako da žalim i Zerinu. Očajna sam bila i dok sam posmatrala kako Bane seksualno zlostavlja moju ćerku", objašnjava Dragana Jovanović, koja priželjkuje da njena ćerka što pre izađe.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track