PROKOCKAO PORODICU ZBOG GALORINIJEVE! SUPRUGA NEĆE DA MU OPROSTI PREVARU I DININU TRUDNOĆU: A evo šta mu je uradila UŽIVO U PROGRAMU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

FRKA

PROKOCKAO PORODICU ZBOG GALORINIJEVE! SUPRUGA NEĆE DA MU OPROSTI PREVARU I DININU TRUDNOĆU: A evo šta mu je uradila UŽIVO U PROGRAMU! (VIDEO)

Rijaliti -

Baki B3 ostao je bez supruge Bojane zato što ju je prevario s Dinom Galorini! Denser je u poslednje vreme sve bliskiji s cimerkom iz "Parova", a mnogi sumnjaju da su njih dvoje imali seks i da je ona trudna!

foto: Happy screenshot

Ivan Marinković je optužio Bakija i Dinu da su, kad ih je produkcija nedavno pustila u noćni izlazak, imali seks u toaletu jednog kluba!

foto: Printscreen Happy tv

Denser je to negirao i pravdao se da jedino voli suprugu, a Dina je počela da plače. Produkcija je Galorinijevoj ponudila da je odvedu kod ginekologa kako bi otklonila sumnje da je trudna, ali ona je to odbila.

foto: Printscreen/Happy

Ovo je bio dovoljan razlog da se u program uključi i Bakijeva žena, koja mu je pre mesec dana rodila drugo dete. Ona je denseru poručila da ju je razočarao i da mu neće oprostiti prevaru, a onda mu je rekla da ga ostavlja.

foto: Printscreen/Happy

- Pustite me odavde! Ovo je stvarno prešlo svaku granicu! Ne zanima me nikakav rijaliti! Žena mi je sama s dvoje dece! Treba ovo da gleda? Treba da misli da imam nešto s Dinom? - rekao je Baki jecajući i počeo da moli:

foto: Printscreen/Happy

- Preklinjem vas, otvorite mi vrata! Sad sam pričao s Bojanom, plakala je zbog mene - rekao je on.

Gledajući Bakija kako pati za suprugom, Galorinijeva je doživela nervni slom. Ona je počela da plače, da lupa na vrata, a onda je dohvatila vazu i čaše sa stola i bacila ih na zid.

foto: Printscreen/Happy

- Neću da budem ovde! Ovo da trpim, ovo iznošenje laži da sam ja razaračica braka neću! - urlala je Dina.

foto: Printscreen

Stvar je smirila Bakijeva ćerka Anđela, koja se uključila u program. - Tata, smiri se. Svi te volimo i Bojana će te razumeti jer zna da ovo nije nimalo lako. Znaš zašto si ušao? Zbog nas, da zaradiš novac! Nemoj da se nerviraš - rekla mu je Anđela.

foto: Printscreen/Happy

Nakon što se situacija malo smirila, Baki je tražio da ponovo čuje suprugu, ali ona nije želela da se uključi u program. Đogani je rekao da je razume.

foto: Printscreen

- Ni meni ne bi bilo drago da je gledam sa 15 muškaraca. Ali ja sam u rijalitiju, mora da me razume. Znam da sam kriv! Ja sam ovde jedini krivac. Mogao sam da kažem Dini da se skloni, ona nema ništa s tim, ona je slobodna. Ja sam prokockao svoju porodicu! - kroz suze je rekao on.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Dohvatili se Valjanje u snegu

foto: Printscreen/Happy

Bakijeva supruga Bojana s razlogom ima pravo da bude ljubomorna. Denser gotovo svaki slobodan trenutak provodi s Dinom, a kako saznajemo, njegovu ženu je posebno pogodila scena u snegu. Naime, Baki je pre nekoliko dana s Galorinijevom uživao u zimskim radostima, pa su se grudvali, grlili i valjali.

foto: Printscreen

- Kad ih je videla u dvorištu, Bojana je počela da plače i nije mogla da veruje da joj to Baki radi. Posebno ju je iznerviralo kad ga je Dina zaskočila pre neki dan, počela da ga ljubi i sela mu u krilo - kaže naš izvor blizak denseru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track